Nu blev jag så himla glad att jag bara måste blogga!

Har ni sett uppdateringen? Trodde väll det! Äntligen får jag mitt efterlångtade championat i Firgrove! (Det var faktiskt en av anledningarna till att jag flyttade dit för ett tag sedan. Slut på väntandet! Men det skulle inte förvåna mig om jag suger totalt på det, precis som med Gåc..
 
Nytt championat i Firgrove!
 
 Och en till sak: (Jag citerar)
"Vi kan meddela er att den efterlängtade hästfunktionen kommer någon gång i April! Vi kommer komma med mer information snart så håll ett öga på nyheterna framöver!"
 
Kan det bli bättre!? Det var precis detta jag har väntat på, bekräftelse. Inte från någon random unge som säger att "GM sa att hästfunktionen kommer på onsdag" utan från skaparna själv! Jag tror inget förens jag ser det, så är det! xD Jag var nästan helt säker på att hästfunktionen inte skulle komma bara sådär. Tänk efter.. Ni säger hela tiden att ni önskar att det ska komma nya områden på uppdateringen. Har ni redan glömt hur stor uppståndelse det var innan GÅD kom ut? Månader innan fick vi höra talas om det och sedan kom det releasedatum och alla väntade spänt. Tror ni att det ska gå annorlunda till när Jorviks stall-området öppnar? Knappast... Ju större händelser desto tidigare går dom ut med information ;3
 
Max 4 / 5 veckor kvar nu. Glöm inte att spara era Star Coins!
 
Ps. Jag kommer ha lite av en bloggpaus framöver men det betyder inta att jag struntar i att blogga när jag väl har något att blogga om. Det betyder endast att jag inte pressar mig till att komma på något att skriva om ;3

Dressyrtävling med DBC

Dagens event vart dressyrtävling med program och allt sådant 8D
Ska jag vara ärlig gick det riktigt dåligt för oss idag. Allt var mitt fel, det blev fel gångarter, fel väger, ja allt som kunde gå fel gick helt enkelt fel. Men det är bara att bita i det sura äpplet och komma tillbaka!
 
 
Jag lyckades dock ändå kamma hem priset "Snyggast outfit" vilket jag blev vldigt glad över, tack!
 
 
För övrigt får ni ursäkta för dålig uppdateringe men har ingen riktig inspiration just nu. Vi får se om den kommer tillbaka snart! Annars.. ja vi får se :3

Sparar mina Star Cions till:

 
Har bestämt mig för att spara mina SC i några veckor framöver. Det betyder 100 % shoppingförbud! (Herre min skapare hur ska jag klara mig!?) Jag har räknat ut att alltsammans i Gyllenebladets försvarare - setet kostar 700 SC. Dock är jag den typen som inte är så förtjust i att köpa vantar til deluxset. Det vill säga jag är inte sugen på att betala 75 SC för ett par handskar. Men det är möjligt att jag ändå köper dom den här gången.
 
Hur som helst skulle jag verkligen behöva spara lite så detta är nog ändå ganska bra för mig. xD

Något nytt!

 
Kände att det var dags för att prova något nytt efter att ha haft samma hår och smink i nästan 5 månader. Därför bestämde jag mig för att byta smink. Detta gjorde jag även för jag ska ta en bild till "Månadens smink & frisyr" i månadens tidning till DBM. Hår ska jag dock inte byta utan jag jag får ta foto i salongen :3

Ojdå?

 
En liten bugg kanske? Fler som råkat ut för något liknande? xP

Dagens outfit

 
För övrigt väntar jag nu spänt på uppdateringen. Vi får se vad som händer denna veckan! :3

Claymore-tävlingen

 
Jag verkligen älskar Claymore-tävlingen. Som i alla andra Star Stable spelen (PC-spelan då alltså) finns det en stor tävling i höstryttaren. Denna tävlingen bär namnet Claymore-tävlingen. Det finns två delgrenar distansritt & terrängritt. Tävlingen är känd för att vara väldigt svår (enligt vissa källor, jag som är så himla pro tog det ju dock som en dans på rosor) Platsen Claymore är även känd för sitt ständiga regn. (Vilket jag fullständigt avgudar)
 
Men det jag tänkte på var om man inte skulle kunna ha något liknande på Star Stable Online? Hur det skulle gå till är jag inte helt medveten om men kanske skulle man kunna ha det som ett uppdrag. Först måste man kvala in. (Det skulle kunna var tre tävlingar, man måste klara en viss tid och när man gö det får man fortsätta men nästa tävling dagen efter. Man skulle kunna ha typ 3 tävlingar) När man kvalat in få man åka till platsen och tävla. Man kanske bara får ett försök på varje tävling och sedan kommer det upp på resultatlistorna.
 
Annars skulle man kunna ha det istället för championat fast istället för att hja det två gånger om dagen kanske man bara kan köra en gng i veckan? Man kanske måste betala en viss uppgift för att få tävla?
 
Hur som helst är det kanske inte endast just denna tävling jag är ute efter. Alla de fyra tävlingar skulle jag vilja se i spelet. Det skulle verkligen vara en kul omväxling!

Dagens outfit

 
För övrigt har jag tillbringat hela förmiddagen i en ishall. Jag var nämligen speaker på en konståkningstävling (Alltså jag presenterade tävlanden & informerade om, öh, diverse information xD) Som jag säker berättar är konståkning mitt största intresse (Ja alltså personen bakom datorskärmen)
 
Jag funderar på att stänga ner SSO för resten av kvällen och splea ut Star Stable Sommarryttaren en gång till. För övrikt så måste jag skaffa min åt minstone ett Starshine spel för jag bara måste se om det är så svårt som alla säger. Haha jag älskar utmaningar!

Coming Home to Jorvik

 

Maggie - genom tiderna

Hola, jag tänkte faktsikt visa lite bilder på hur jag har förändrats under mitt SSO spelande. Utseende mässtigt då framför allt. Jag har ganska lite bilder från forna tider men som tur är har jag ändå några. När jag började spela SSO såg jag ut ungefär såhär:
 
 
Föreställ dig mig i startutrustningen så får du mig som en liten newbie. Fast såhär såg jag ut under en ganska lång period och jag red runt i denna outfiten 24/7 och tävlade i den dessutom. Detta var ju alltså innan salonger fanns tillgängliga. Jag slutade spela runt April förra året om jag får gissa och började igen efter sommarlovet. Och som ni vet hände det mycket under den perioden.
 
Ganska snart efter det att jag kom tillbaka bytte jag till detta håret. Jag vet att jag ser fruktansvärd ut i det och det var kanske därför jag bytte efter bara nån enstaka vecka. Jag hade fortfarande nästan samma outfit på mig hela tiden öven om jag började variera mina kläder lite mer.
 
 
Efter att jag dumpat det röda håret ville jag testa något nytt. Jag bytte nämligen till detta:
 
 
En ny vacker era uppkom i mitt SSO spelande. Jag borjade på allvar intressera mig mer för kläder. Jag startade upp Sea Wolves Order på nytt och lyckades för första gången komma någon vart. Jag utvidgade mitt kontaktnät, saffade fler vänner och träffade nytt folk via klubben. Mina vänner såg mitt vita, spretiga hår som mitt signum. Dom kallade det till och men "Maggie frissan" I början hade jag det guldiga sminket men bytte under halloween till det svarta och höll kvar vid et ett bra tag.
 
Sedan kommer vi tills där jag är idag. Efter ett tag föll jag i fällan och bytte till "sidhåret"
 
 
Jag älskar det men saknar ändå mitt spetsiga. Här utvecklade jag mitt klädintresse ännu mer men har svårt att säga vilken stil jag står för. Det går helt enkelt inte att peka ut mig under en speciell. Jag sätter på mig det jag är snyggt, så enkelt är det ;3
 
Om det är något som är säkert är det att jag alltid kommer stå för mitt vita hår!

Min oerhört mysiga gårkväll

Det började med att jag precis hade lagt mig till ro för att sova då jag plötsligt hör att det är någon som ringer till mig på skype. (Detta hände strax efter midnatt) Jag har helt enkelt inget annat val än att stiga upp och neka samtalet, för seriöst, hade min pappa hört att jag vart upp skulle han kallblodigt mördat mig, typ. (Eller om han fick reda på att jag har datorn på på natten) Evelina Westson som vart boven i dramat lyckades på något vis övertala mig om att logga in på SSO. Men ack & ve, jag hade glömt att Eve har guldmedaljen från förra OS i "långsamast att svara i chatten ever" tävlingen. Jag gav henne en utskällning och sa att om hon inte blev snabbare på att svara skulle jag gå och lägga mig igen. Hon erkände sitt nederlag och sa att det var omöjligt så hon loggade ut.
 
Jag stack då istället ner till discot men när man väl kommer ner märker man att danskraften är slut (Den som gör att man på något höger kan dansa under typ 8 timmar två dagar i veckan) Dock finns det två stycken på dansgolvet som gjorde sitt bästa för att motstå anti-danskraften.
 
 
Jag hejade på dem lite men det blev tråkigt till slut för dem hade noll fantasi och gjorde bara samma danssteg hela tiden.. Så jag sprang upp till Steves gård och det var då jag började chatta i globala för första gången på kanske 3 månader (Ja, jag är seriös) Jag tänker dock inte plåga er med delar av den konversationen men mot alla odds hade jag en trevlig kväll som fick ett trist slut runt två på morgonen.
 
Men jag tänkte vad är det med mig och Globala? Jag tittar knappast in där om dagarna men det händer ibland (Där ibland kan ersättas med "ungefär en kväll/natt var tredje månad) att jag kikar in där och faktiskt försöker komma in i något slags samtal med de övriga som är inloggade (eller i alla fall dem som vågar snacka med mig)
 
Men aja nu har jag återigen skrivit en ytterst intressant kapitelbok som jag döper till "Maggie, hon som då & då skriver i chatten men alltid lyckas skrämma bort alla utan dem mest våghalsiga personerna, eller ja dom försvinner också efter ett tag"

Westernfredag!

 
Jag tycker i och för sig att detta är en kul grej men i mina ögon är det egentligen inget jättestort. Jag har mina westernperioder till och från och tyvärr vart det inte en nu. Uppskattar ändå att dom utmärker lite dagar då och då. Blir lite som spontana högtider x)

Jag är så fruktansvärt bra på championatet så någon borde lönnmörda mig så att någon annan får chansen typ


Aktivitet med DBC

Dagens aktivitet var en outfittävling med temat strand / sommer (Veckans tema är nämligen det) Vi fick välja tre outfits i kategorierna 1. Bad 2. Varm dag i stan 3. Party. Sedan fick vi gå lite catwalk fram och tillbaka på stranden. Jag verkligen älskar outfit tävlingar & det var faktiskt jag som kom med förslaget (Då App hade idétorka xP)
 
 
Jag slutade på en delad andraplats ihop med Kelly Goldbridge. Vann gjorde Sandy Silverberg (AKA Sardin) och trea kom Daisy Goldstar. Bra jobbat alla! :D

Katja


Detta är en ny grej jag kommer göra lite då och då i framtiden. Jag kommer välja ut en karaktär från spelet (Denna gången vart det alltså Katja som är en av Garnoks generaler, jobbade alltså med att befria Garnok) Jag verkligen älskar Katjas outfit så var verkligen tvungen att göra något liknande i SSO.
 
Ryttare:
Huvudbonad: Valfri vit huvudbonad. Jag har valt: Druvplockarkeps, Vingården
Överdel: Vacker ridrock, Västkobbens
Underdel: Vit skolungeformskjol, Silverglade byn
Handskar: Baronessans handskar, Silverglade byn (Eventuellt starturtustningen)
Skor: Snövita ridstövlar, Västkobbens
 
Häst:
Sadel: Tränarsadel, Silverglade byn
Schabrak: Midnattssvart schabrak, Västkobbens
Träns: Nattgrimma, Fort Pinta
 
Pricken över i:et: Vitt hår skulle göra dig ännu mer lik Katja ihop med ett neutralt smink. Om du dessutom har en mörk häst (Liksom Katjas häst Stalker) skulle det göra looken fullständig!
 
Vill du läsa mer om Katja? Gör det HÄR

Bloggdesign till Kelly

En av anledningarna till att uppdateringen varit sisådär halvdålig idag (Och igår med för den delen) är för att jag har fixat ihop en bloggdesign till min vän Kelly Skystar (♥) Först bad hon mig bara om hjälp med att få in en header men det slutade med att jag anmälde mig till att göra total blogg-makeover. Haha nä men en header, en bakgrund & en profilbild på kanske 2 timmar är inte pjåkigt för att vara mig xD När jag gjorde min egendesign gick det kanske åt 6 - 8 timmar, hehe..
 
En liten bild på slutresultatet: 
(Klicka på bilden för att komma till bloggen)
 
Jag tänkte på en sak. Detta är andra designen jag gör på väldigt kort tid och jag har liksom kommit in i ett slags flow. (Haha fint jag uttrycker mig va? xD) Jag undrar om det finns någon där ute som skulle vara intresserad av en bloggdesign? Detta gäller då endast på blogg.se för jag kan inga andra hemsidor. Men om det skulle finnas någon där ute intresserad av en bloggdesign kan ni väll ta och kommentera? Antingen ger jag bara bort det (Om det är få) eller så lottar jag ut någon enstaka. Vi får helt enkelt se. ;3

Kvällsshopping

Eller shopping & shopping. Köpte denna kappan nu för en stund sedan men har planerat att köpa den i veckor. Den är nämligen till en mycket speciell outfit. :D
 

Snart uppdatering!

Så frågan är, vad händer? Är det verkligen är dags för hästfunktionen? Jag funderar på om dom inte förvarnar innan. När det kom till husdjuren var dom ganska så tydliga innan. Dock har det ju varit ganska tydliga förberedelser framför allt förra veckan. Jag tror att antingen var detta vara som ett "trappsteg" i utväcklingen. När man väl kommer upp för trappsteget går det plant ett tag, det vill säga små uppdateringar. Eller så skulle det kunna vara så att det som hände igår var inprincip sista rycket och att det faktiskt är dags nu. Men det enda sättet att få reda på det är: Vänta & se

Spelar höstryttaren

Först gick det bra. Galopperar fram lungt och fridfullt, typ.
 
 
Sedan gick det mindre bra...

Tävlat 8D

Med två tjejer från klubben, nämligen Madelyn (Turkfågen) & Sandy (Sardin) Vi gjorde Steves, Väderkvarnen & sedan flagg & ballongtävlingar. Det gick jätte bra & superdåligt för mig.
 
 
Nu ska jag dock hoppa ner i sängen. Vi får se hur morgondagen blir, fast imorgon då alltså ;3

Fotat på stranden med Tuva

Fotade lite vid Moorlands strand idag med Tuva Sealake. Här har ni två bilder:
 
 
Riktigt mysigt såhär vid solnedgången! :3

Jag är så himla lycklig nu så att jag tror att jag spricker om inte någon gör mig minder lycklig...


Diamond Bubbles Models

Jag är från och med nu (elleregentligen från igår kväll) med i Diamond Bubbles Models, förkortas DBM. DBM's huvudsakliga uppgift är att blogga om Mode, en gång i månaden släppa en modetidning & även ha modevisningar då & då.
 
Igår vart det uttagning och totalt 11 (det vil säga alla xD) I denna månadens tidning representerar jag månadens frisyr & smink vilket ska bli riktigt spännande! Jag vet ju faktiskt inte vad jag ska ha ännu! ^^ Annars är jag huvudsakligen modell. Jag kommer försöka lägga upp artiklar & bilder så ofta som möjligt på DBM's blogg.
 
 
Bjuder på en liten bild från uttagning. Jag måste medge att jag är så sjukt taggad på att jobba med detta! Jag kan nästan inte bärja mig tills vi ska börja fota! xD

Nya designen, check!

Jag har jobbat hela dagen med profilbilder & länkar. Först nu är jag helt klar. Lite detaljer som jag vill förtydliga:
 
 
 

Släppt ut hästarna med Adde

Släppte ut Nightdream i hagen vid Steves gård. Adde (Andrea Friendforest) släppte ut sin häst Goldbeauty. Jag passade på att ta några fina bilder! :D
 
 
Jag gillar den sista lite extra mycket. Tyckte det blev så fint med slottet i bakgrunden.
 
Nu ska jag ta och tvinga mig själv til lite löparträning. Jag tänkte faktiskt springa något varv på Steves bana.

Outfittävling med klubben

Har haft en jättetrevlig förmiddag. Vi hade en outfittävling i klubben. (DBC då alltså xD)
Lite spontant sådär. ;3
 
Det gick riktigt bra för mig. Jag vann både första och andra ronden och fick sedan rikligt med poäng i de andra. Det var verkligen superkul! Vi fick ringa hem och sedan sa domaren vilka färger som gällde för just den ronden och sedan fick man göra en outfit och rida iväg mot Steves. Dock lite jobbigt för mig som bor i FG och inte gillar att ta transport x'D
 
Dessa oufits ställde jag upp med:
 

 
Efter tredje ronden räknade vi ihop poängen och utsåg en vinnare. :'o
 
 
Och efter det hade vi två extra ronder. Då deltog jag med dessa:
 

 
Det var verkligen jättekul. Särskilt när man får respons för det man älskar! :'D
Som sagt, awesome! Jag håller även på att jobba med det som är kvar av designen. ;P
 
 

A Life with Love


Ny bloggdesign!

som ni kanske ser har det dykt upp en ny & fräsh bloggdesign idag och jag kan med full sanning säga att jag har jobbat med det under flera av dagens timmar. Själva headern & bakgrunden tog inte så lång tid men jag var ju tvungen att hitta en bloggdesign att ladda ner som dög. Den ska vara stilren, men inte för enkel! Proffsig men ändå inte för mycket. Lättarbetad men med många möjligheter. Trevliga färger men åndå inte för mycket färg... hehe så ja xD
 
Jag är inte klar ännu. Jag ska fortsätta pilla med sidmenyn imorgon. Plus att jag ska försöka göra en ny, ja vad ska man säga? "Signatur" till inläggen.
 
Jag har tidigare alltid varit en motståndare till att ladda ner gratisdesigner utan har alltid velat göra allt själv. Men ja är så glad att jag valde att göra såhär. Inte bara att det blir väldigt mycket snyggare. Det finns även mycket fler möjliheter för mig att fixa och trixa. Jag lärde mig otroligt mycket om bloggdesigner idag och är taggad för att lära mig ännu mer imorgon. Målet är att i framtiden kunna göra bloggdesignerna helt själv!
 
Plus och minus med denna designen:
 
Snygg & stilren
+ Dropdownmeny över headern
+ Väldigt enkelt för mig att ändra & göra om
 
Har tidigare haft 560 som bildstorlek. Nu är maxbredden 690 och därför passar inte mina tidigare bilder.
Inget mellanrum mellan bilderna som jag gillade att det var på min förra design

Nu är jag officiellt hemlös!

Som ni alla säkert vet så byggdes det nya stall på några platser runt Jorvik. Det byggdes bland annat ett nytt stall i Firgrove. Jättetrevlig eller hur? Ja om det inte vore så att detta stall smälldes upp precis där mitt hus tidigare stod. Så vad ska jag göra nu? Jag har en fru och en dotter att föda och hålla säkra. Dags att plocka fram de dolda Hunger Games kunskaperna kanske? >:D
 
 
Jag kan ju sova i det förbaskade stallet eller på något annat mysigt ställe där jag kan få ro? Dessutom får jag plocka fram bågen min och skjuta några Dark Core män att grilla över öppen eld, mysigt! :'D

Level 14!

 
Äntligen är jag i level 14! :'D

Stackars lilla trädet

Kolla på det stackars lilla trädet, vem kan ha gjort detta mot ett så ensamt och hjälplöst litet träd, grymma människor! ;_;
 

Jag är en latrumpa! :c

Jag och för lat för att samla ihop 150 js så jag sålde min fina rosett.
 
Men har typ 5 till silver så spela roll.. xD
 
Det känns i alla jall bra att äga dig Nightdream! Och det känns även bra att jag fick 75 xp för det! Detta var verkligen ett roligt tillägg till spelet! Men jag antar att det är för att det inte ska bli för konstigt sedan när man kan köpa fler hästar.
 
Sedan är det ju dethär med att byta namn på hästen. De flesta verkar tycka att det är en rolig funktion men ingen verkar vara intresserad av att faktiskt byta namn. Men om jag ska vara ärlig är Nightdreams namn det jag är minst nöjd med när jag skapade min karaktär. Men tror ändå inte att jag vill byta bara sådär. Men om jag fick börja om från där jag skapade honom skulle jag nog valt ett annat namn. Dessutom är 135 sc mycket pengar!

Hejsan hoppsan!

 
Jag har precis börjat praoa, kul va? 8D Jag har hand om 1 till 3 åriga, bajsluktande, dreglande barn. Ännu roligare va? Visst blir ni liiite avundsjuka, va?
 
Hehe nä men det var första dagen idag och klockan är strax efter tio och jag vill ändå inget annat än att krypa ner under täcket. Dessutom tvingades jag träna efter en dag på "jobbet" och när man kommer hem tävlar man i Gåc med halvslutna ögon och lyckas stappla in på en 4e plats, jippie.. o.o
 
Hur som helst är jag inne i en sådan där tänkarperiod nu. Varför finns jag? Finns gud? Varför finns orättvisor? Varför existerar elefantfiskar? Som ni ser har jag mycket att tänka över men jag ska ändå föröka hålla igång bloggen ;3
 

Grupchatten under Gåc! ♥

Det är något med grupchatten uder championatet. Speciellt nu i nya gylleneåsarnas championat där det finns fler raksträckor att skriva på. Det gick inge vidare i Gåc 20:00 men det behöver vi inte gå in på djupare. Däremot kan man alltid slänga av sina tankar och dumpa dem i chatten och samtidigt få den där känslan av att man är lite badass som vågar skriva udet ett lopp >:D
 
 
Jag ville såklart inte att Ruth skulle dö, bara rida in i något så jag kunde rida förbi henne. Dock slutade det med att jag red in i en trappa o.o

Impulsköp!

Jag kanske är den sista att köpa denna jackan men har faktiskt gillat den
sedan första dagen jag såg den men aldrig tagit mig till att faktiskt köpa den.
Jag förens nu förstås! :D

Bekräftelse!

Haha mitt inre ego kom fram där ja! xD
Nä men nu har jag äntligen vunnit i nya championatet. Var lite orolig för det har aldrig gått speciellt bra för mig (Ja dom få gånger jag har tävlat) Men nu vet jag att jag kan!
 
 
Känns awesome! Nu är det Men in Black (Ettan) som gäller och till det Ben & Jerry's! :P
 
Ps. Nu ska jag aldrig mer blogga om detta championat... kanske.
 

Inte är väll detta träns svart?

 
Tyckte att det var lite märklig färg på detta träns för visst finns det väll inte ett kolsvart träns? Sedan märkte jag vilket träns det var. Visst är väll detta träns egentligen lila?
 
Aja det kan bero på att min dator inte presterar jättebra just nu.. :/
 

Grillparty whit some girls!

Loggade in på SSO idag efter skolan och blev nästan direkt välkomnad av en tjej från klubben att hänga med på lite grillning. Jag hade inget bättre för mig så kände väll att det kunde jag göra.
 
Det var faktiskt jättekul och vi blev ett par stycken till slut! ^^
 
 
Jag hoppas verkligen att jag ska hinna till 18:00 championatet! Håll tummarna! :D