Tips till fattiga klädintresserade och impulsköpare:

Well, sedan jag började spela igen har jag ju gjort alla dagliga varje dag, men vissa undantag vill säga. Därmed har jag samlat ganska mycket JS och beslutade mig för att införskaffa mig allt det  jag velat införskaffa men inte gjort. Jag är ganska bra på att köpa saker saker jag inte behöver. (Jag faller för billigt skräp jag ändå inte använder) men kände att det skulle bli en ändring på det. Så jag satte mig helt enkelt ner med det fantastiska programmet Starstable databas och gick sedan sakta men säkert igenom alla affärer på Jorvik och skrev ner allt det jag ville köpa, vart det fanns och hur mycket det kostade.
 
Såhär blev det tillslut:
 
 
Så när jag börjar närma mig maxmängden i JS går jag helt enkelt igenom listan och väljer vad jag ska köpa. Allt som allt är det 77 objekt och än så länge har jag köpt 16 vilker är lite drygt 20%. Det jag gillar med det här systemet är att jag får ett tydligt mål med mitt JS insamlande. Jag vet varför jag gör det.
 
Well, jag rekommenderar det verkligen, till alla igentligen. Strukturerat och motiverande.

God dag

Vet inte hur jag ska börja mitt inlägg men säger i alla fall hej. Sommaren närmar sig, jag slutar snart 9:an. Varje dag ser jag till att göra alla dagliga bortsett från några enstaka undantag, en runda brukar ta kanske tre timmar så det blir ju lite jobb ändå. Jag börjar komma ikapp men ryktesbyggningen. I torsdags blev jag beundrad med Åskviggens cirkel, i onsdags med Jorviks fiskeklubb. Idag blev jag beundrad med Goldspur familjen. Bara Södra avdelningen och G.E.D kontoret kvar.
 
Förresten var jag på Vrigstad marknad idag och införskaffade mig en ny Schleich-häst. Well, det var ett tag sedan sist. Jag har samlat lite på dem men inte övermänskligt ambitiöst. Har väl drygt 30 hästar nu + en åsna & en hund. I alla fall blev det en trakehnare hingst som fick namnet Convic.
 
 
Och förresten, inte för att ni bryr er men här har ni en bild på mig:
Vacker som få.
 
 
 
 

En update!

Till att börja med har jag spelat aktivt i en och en halv vecka nu och tänkte börja blogga någorlunda regelbundet. Med regelbundet menar jag med jämna mellanrum. Det kanske blir två inlägg i veckan men jag ska väl försöka gräva lite djupare, typ.
 
Jag skrev ju att jag köpte Quasimodo av misstag men i övrigt har jag inte varit speciellt duktig på att presentera nya medlemmar i best-flocken. Efter att ha köpt min Selle Francais Megaknight (fortfarande smeknamnslös) köpte jag Silversong, Sully, min svarta arabhingst och inte långt efter det Achalteekern som jag trånat efter sedan den kom och dopte denna till Coraleye, Lyla. Därefter, ja den storyn finns att läsa några inlägg ner, kom Quasimodo, hans officiella namn är dock Marbleice. Nu för någon dag sedan införskaffade jag mig en grå Frisisk Sporthäst. Jag hade egentligen tänkt köpa den där araben jag planerade när jag fick hem Quasi istället. Men ja, jag ändrade mig i stista stund och jag ångrar inte det.
 
Här är han:
 
Wintercloud, Claude Frollo. Ja, jag har börjat följa ett visst tema när det gäller mina stora hästar..
I alla fall kallas han mest Clåd eftersom det ser gulligare ut.
 
 
Och med en bild på Dolly avslutar jag detta inlägg.
Hare bra.