Ny westernutrustning

För det första måste jag be om ursäkt för att det inte blev något skrivet alls igår. Det är nämligen så att när man tränar fyra timmar om dagen och sedan har tre timmar ledigt på kvällen är inte bloggen första prioritet. Det var knappt att jag hann göra uppdragen idag och något levlande av Soya var det inte tala om. Framöver kommer jag i alla fall sluta lite tidigare. Det betyred dock att jag börjar tidigare, 8:30 rättare sagt men det är en annan femma. Slut med det, jag bloggar när jag har tid och lust.
 
 
Som rubriken lyder införskaffade jag mig lite saker idag. En sadel och två träns. Sadeln på bilden kostade 1450 Js och tränset kostade faktiskt inte mer än 250 Js. Ett bra pris och det var väl därför jag inte kunde låta bli. Köpte även mitt alldeles första westernträns och då det gulbruna i Moorland det var också billigt och passar dessutom utmärkt till bysadeln i Silverglade byn. Allt för ikväll, Maggie is out.
 

En trevlig upptäckt

Jag har inte varit på Moorlandstranden på evigheter, men pinsamt nog var det först idag som jag blev vänligt inställd med A.A.E och därmed fick välja vem som skulle jobba i observatorieaffären. Så när jag ändå var där nere och snackade med #347 eller vad han nu heter passade jag på att ta en kort tur längs strandkanten. Det kan ju vara så att jag är superefter just nu och att näst intill alla redan sett detta och alla bloggar skrivit om det. Men det känns som att även under den tiden jag var oaktiv på SSO följde jag diverse bloggar ganska flitigt ändå. Inte skulle jag väll kunna missa det på alla?
 
Hur som helst snackar jag om detta:
 
 
Längs bort fann jag en liten brygga. På denna lilla bryggan hittade jag dessutom tre små stugor, något jag antar i framtiden ska bli en affär och två högar med småkrafs som jag har bestämt är två fiskespön, en håv, en låda med drag och en väska. Jag antar (Fast det är bevisat att mina antaganden ofta inte är sanna) att vi inom en snar framtid kommer kunna fiska på Moorlands strand och att butiken ska bli en ny fiskebutik.
 
Jag är inget fan av fisket men jag vet med mig att det finns en del som tycker det är mycket underhållande. Vi får helt enkelt se hur det blir i framtiden. Och om det är så att jag är helt ute och cyklar får ni gärna skriva det i en kommentar och om detta mot förmodan skulle vara nytt för er kan ni också skriva det och tacka för att jag är ett sådant ljushuvud.

Tillbaka på skridskor

Idag är det en dag jag varit ganska nervös för ett tag. Idag ska jag nämligen träna första passet på hela säsongen. Jag tror att jag har nämt att jag åker knståkning här på bloggen och mycket dessutom.
Anledningen till att jag är nervös är för att i konståkningsvärden är säsongens första träning så offantligt viktig. Men tanke på att jag inte åkt på kanske tre eller fyra månader är det ganska oklart hur det kommer gå. En bra träning kan ge mig styrkan att hålla igång och utvecklas en dålig träning kan få mig att sjunka ner till botten. Med tanke på hur ofantligt bra det gick förra året är jag nästan mer nervös. Jag vill verkligen utvecklas och inte börja om från början igen.
 
Och nu är ju detta en SSO-blogg så vad har det för koppling till SSO undrar ni? Jo, idag är inte bara första passet utan det är även första dagen på träningslägret. Jag kommer framöver träna tre timmar is och en timme dans i en veckas tid. Jag åker nu vid 8:00 för att starta om nån timme och slutar inte förens 18:40. Hade jag tänkt på detta lite tidigare hade jag gjort ett tidsinställt inlägg. Jag får väl spela SSO till midnatt och gå upp vid sju och sedan se hur länge jag pallar.
 
Och jag ska försöka sluta med bildlösa inlägg nu för jag vet själv att jag inte är ett fan av det.

Framtidsplaner för Soya

Inte för så länge sedan gick Suppersoul från att vara lvl 11 till lvl 12. Starx innan hästfunktionen släpptes bestämde jag att jag inte skulle köpa en ny häst förens de hästar jag redan hade var i lvl 15. Sedan kom freisern och dumt nog skulle den ha ett release-pris och det kändes dumt att vänta och sedan betala 300 sc mer. Men Summersoul är fortfarande min prioritering.
 
 
Det händer att kompisar levlar mina hästar och de brukar fråga om de ska ha tävlingskläder på och mitt svar blir alltid "Nej, jag levlar inte med tävlingskläder" Några gånger får jag ett "Varför?" tillbaka, och det är väl inte så konstigt. Du rider väl inte in en unghäst uppklädd i tävlingskläder? Även om hästarna inte nödvändigtvis är unghästar så väljer jag att se på det som om jag faktiskt rider in dom, tränar dom för att passa just mig.
 
Jag har bestämt mig att när en häst kommer upp i lvl 13 ska jag börja tävla med denna på riktigt. Sträva mot att slå mina rekord och köra championat, och när dom sedan hommer upp i lvl 15 är det dags att rikta in hästen på något speciellt. Jag har redan haft känningar och tycker att Soya och Western klickar väldigt bra ihop. Hon och jag, vi ser ganska bra ut med westernkläder ute på barrel banan.

En bra bit på väg

Vaknade vid sju idag, tittade sedan på lite youtoe klipp i sängen och gick upp vid halv nio. Gissa vad det första jag gjorde vad? Om ni gissade på att jag satte mig vid datorn och jobbade på designen har ni helt rätt, och det har jag gjor sedan dess. Jag gjorde mig nyss dagens första mål och är på väg in för dagens första runda Satr Stable spelande.
 
Men förhoppningsvis ser ni att jag har kommit en bit på vägen. Dock har jeg ett litet problem när det gäller typsnitten. Jag har aldrig gillat det typsnittet jag har i mina inlägg, men jag har inte hittat ett enda som funkar bortsett från det jag har och Arial vilket ser värre ut.
 
I alla fall så är designen dagens prioritering. Förövrigt bör jag göra uppdragen med A.A..E, för jag, jag har inte ens börjat. Jag är dålig på att ta tag i saker.. Idag kör jag FGC på Anna Friendforce's häst. Önska mig lycka till då jag kan behöva det.

Ny bloggdesign på G.

Tro min när jag säger att ända sedan jag publicerat inlägget om att jag har gått med i Rainbow Dragons har jag jobbat med en nedrans ny header. Japp det stämmer, inte kommit längre än så på åtta timmar. Jag har fotat en hel del bilder vilket ni kanske inte tror tar så lång tid men när man ska ta ett par bilder på varje häst, hela tiden byta outfits och sedan rida till diverse olika ställen tar det ett tag. Jag har fått göra om näst intill allt en gång då Gimp bestämde sig för att krascha. Och nu snackar vi inte ens om hur mycket problem jag har haft för att få det så som jag ville. Och nu en halvdag senare inser jag att jag hatar den och kommer inte lägga upp den färdiga skapeösen på bloggen.
 
 
Jag kommer fortsätta kämpa ett tag till idag för att sedan fortsätta imorgon. Jag vill inte avslöja för mycket om vad jag gör men kan meddela att jag fallit i fällan och kommer göra något som är ganska populärt i dessa dagar, tyvärr. Hoppas ni har en mer avslappnad sommar är jag.

Rainbow Dragons

Igår kväll blev jag medlem i Rainbow Dragons. Calle kom fram till mig igår när jag stod vid Silverglades hästsport center och drömde och frågade om jag ville gå med. Jag har ju funderat på att starta klubb igen ett tag nu men vill ju vänta tills jag känner att det inte finns någon risk att jag tröttnar på SSO igen. Att slippa göra allt själv är ju en fördel och om det bjuds på en massa roliga aktiviteter är det ju bara ett plus i kanten. Dessutom har Rainbow Dragons alltid intresserat mig men har alltid varit både för lat och för blyg för att fråga om jag kan gå med eller ställa mig i kö.
 
 
Detta betyder alltså att egna klubben får vänta en stund, vilket bara är bra. Jag gillar att ha lite betänketid innan jag gör saker, så att jag inte tröttnar direkt. Jag måste vara 100 % säker på vad jag vill och dessutom gillar jag att förbereda mig så inna jag skapar ska jag tänka igenom namn, vilken sorts klubb, hur den ska drivas, hur jag ska ta in medlemmar, blogg eller hemsida och så vidare. Dock kan jag inte sluta drömma om ett nytt Sea Wolves Order..

Maggie Westbridge

Det är nog jag det, och här är det tänkt att jag ska berätta för er vem jag är. Jag är jag och i ungefär ett och ell halvt år har jag till och från varit medlem på denna sidan och har drivit denna bloggen i lite drygt 8 månader. (Herre hjärtanes va tiden går fort)
 
Namn: Maggie Westbridge
Smeknamn: Myggan, Mygg, Myggish, Maggan, Mags och så vidare..
Ålder: 14 år fyllda snart 15
Hårfärg: Vit med inslag av rosa
Naturlig hårfärg: Brun
Ögonfärg: Gröna som grodor på burk 
Klädstil: Allt från svartklädd spion om natten till en vandrande enhörningsglass
Favoritplagg: Min röda beseboll jacka.
FavoritfärgerFör tillfället är det mintgrön, röd, orange, gul och babyrosa
Hemstall: Vingården
Bor: Sedan någon byggde ett stall över mitt hur hyr jag en sruttig stuga i Firgrove
Familj: En fru vid namn Daisy Goldnight och en dotter vid namn Astrid Highforest
Hästar: Tre stycken stålande onsynliga enhörningar, en valack och två ston
Favoritlopp: Galoppbanan, gllenebladskogens ridbana och Firgrove loppen.
Favoritridväg: Firgrove-skogarna och vägarna där Paulins ridbana går
Favorit NPC: Donald, Harold eller möjligtvis Katja
Favoritplats: På toppen av Fågelskräms åsarna
Mest använda svordom: Jag svär inte, är kristen. Men annars säger jag rumpa ganska ofta
 
Maggie anländer till Jorvik
Det är julen 2011 och ett år sedan den förfärliga olyckan. Jag öppnar ett kuvert som låg under granen samtidigt som min pappa, styvmor och syster betraktar mig. God jul på dig. Du får välja ett valfritt ridläger att spendera sommaren på. Bara några minuter senare sitter jag vid datorn och knappar in Jorvik ridläger i Googles sökruta. Jorviks stallets ridläger där min storasyste spenderat många sommrar dyker upp direkt och jag klickar mig in på sidan. Ridläger för sommaren 2012 - fullt. Tusan också.. Men uppe i högra hörnet ser jag en liten reklam annons och urskiljer texten Välkommen till vinter-ridläger på Moorland Stables. 
 
Två veckor senare anländer båten till Moorlands brygga och Justin Moorland står redo för att välkomna mig och ett par andra tjejer. Det kändes konstigt att kliva in i ett så präktigt stall när jag knappt ridigt något i hela mitt liv men Thomas hade försäkrat mig om att ridlägret var anpassat för nybörjare. Justin presenterar mig för Nightdream som var en präktig valack på 6 år. Det dröjde inte länge innan jag blev indragen i mycket mer seriösa händelser än ridlektioner och lekar, men det gjorde bara att jag fick ett ännu starkare band till Jorvik, Moorlandstallet och inte minst Nightdream. De två veckorna som rilägret varade gick alldeles för snabbt och dagen för avfärd verkade till och med Loretta lite nere, men det försvann snabbt då jag fick en hejdå-kram av Justin precis innan jag steg på båten hem.
 
Dagarna som följde kändes som en evighet och jag slutade aldrig tänka på Nightdream. Min pappa var mycket klok och han förstod direkt hur det låg till. En vecka innan påsk kom han in och berättade att han pratat med Thomas via telefon. Thomas hade lovat att ta hand om mig och lära mig allt om ridning tills jag va mogen nog att fortsätta min resa själv. Du anar inte hur glad jag blev och nästa gång jag anlände med båten till Moorlands stall kändes det inte längre som om jag var en okunnig nybörjare, jag kände att jag var hemma.
 
Mina hästar
 
 
 Hästarna jag äger för tillfället är Nightdream även känd som Nalle, Summersoul även känd som Soya och Supernova även känd som Perrí, och det uttalas inte Perry utan Perrí som i Paris fast med e och inget s.
 
Nightdream ~ Nalle
Nalle är en valack som numera är 8 år gammal. Jag fick köpa honom av Thomas för ett halvår sedan. Nalle tävlas flitigt i terrängritt och även i dressyr. Han är även den häst jag utför min millitärträning på då han är av det grövre virket. Springa i bergen och simma i floder? Nalle säger alltid ja.

Summersoul ~ Soya
Soya är ett 7 årigt sto av rasen Morganhäst. Hon är en riktig skönhet med den långa, lockiga manen och de djupa, mörka ögonen. Soya tillhörde tidigare Mrs Morse's syster, men jag köpte henne då hon gick bort för några månader sedan. Soya är inte tränad för något speciellt men jag kör på flitigt med diverse western-grenar då det är det hon tycker bäst om.
 
Supernova Perrí
Perrí är minst sagt en ståtlig häst. Hon är bara 5 år gamml och har därför inte kommigt så långt i sin träning men hon utvecklas för varje dag. Hon har ett ganska lugnt temprament och har visat stort intresse av dressyren. Fast Supernova kommer nog alltid höra hemma på utställningarna.
 
Annat som kan få dig att förstå mig bättre
  • Every story has a begining (Kommer)

Hemma och fortfarande vid liv

Under ett bra tag nu har jag funderat mycket. På vad jag vill och vad jag inte vad, vad jag kan och vad jag inte kan. Jag har kommit fram till väldigt mycket men det enda viktiga här är väll egentligen att jag vill spela SSO. Spelar ingen roll vilka andra spel jag spelar. Jag är fortfarande lika medveten att det är SSO jag älskar trots att jag inte alltid orkar ta mig samman för att uppleva det.
 
Men jag är tillbaka nu, både på SSO och på bloggen. Jag börjar lite lugnt och skriver kanske ett inlägg om dagen för att öka successivt.
 
I bloggens begynnelse skrev jag allt som om det hände på riktigt, sedan övergick jag mer till att diskutera, analysera och jämföra, så jag tänkte faktiskt testa att göra båda den här gången. Inte överdriva och hitta på tävlingar som jag vinner eller hästar som rymmer och jag kommer heller inte att fråga en kompis om hon vill "Äta lunch på café pinta" bara för att jag ska ha något att skriva om. Utan mer träningar, upptäcktsfärder, äventyr och roliga stunder med underbara vänner.
 
Planerar ett inlägg för ikväll där jag ska beskriva min avatar Maggie Westbridge lite närmare så förbered er för ett inlägg med mycket text och bilder.
 
 
Tre fräscha bilder från idag. Hade lite kul på väg till GÅD där jag skulle göra uppdragen med Rob och Bob som jag inte lyckats göra färdigt.
 
Nu har jag ungefär hälften kvar tills jag blir populär med vingårdens trädgård och har inte ens börjat med A.A.E uppdragen än. Plus att jag måste fixa den dumma autografen åt May. Utöver det är det ju hästarna som ska levlas.

Hola

Livet är ganska bra för tillfället, faktiskt. Just nu sitter jag på ett cafe i Paris inte långt ifrån Notre dame. Jag tycker faktiskt att det är på tiden att jag hittar tillbaka hit, och till SSO. Därför tar jag mig samman och gör så. Jag ska inte bara sitta och vänta på att spellusten kommer tillbaka. Jag ska umgås med gamla vänner och träffa nya, göra de uppdrag jag ännu inte orkat göra och se till att skaffa mig en Apaloosa. Så nu har ni mitt ord. Ja, jag vet att någon är kvar där ute, drygt tio personer hittade hit igår för att mötas av en ack så död blogg, men inte längre! Nästa gång ni tittar in här ser ni detta och efter det kanske ännu mer. Ha det bra så länge!