En liten update

Jag har ju bloggat lite på sistone jag vet. Jag mår lite dåligt över det för jag vill verkligen driva bloggen framot. Men, jag kan inte göra det för tillfället. Jag är dålig på att göra två saker samtidigt. Och då menar jag inte samtidigt, samtidigt som att göra läxorna och titta på film utan att blogga och driva klubb. Klubben kommer vara min prio 1 den närmsta tiden. En liten klubb, en ny klubb är oerhört känslig. Minsta felsteg och hela kluggen går i kras och man måste börja om från början. När man skapar en ny klubb är varja ny medlem viktig. Man har inte råd att förlora dem. Man måste hålla 100 % fokus på klubben och som klubbägare är det jätteviktigt att prata och umgås med alla.
 
Det är därför jag inte kommer blogga så mycket den närmsta tiden. Jag ska funkusera på att en gång i veckan skriva om onsdagsuppdateringar och kanske lite om hur det går med klubben d¨å och då. Detta kommer alltså vara tills jag har klubben i ett stabilt läge och inte riskerar att förlora alla mina medlemmar på grund av ett litet bråk.
 
 
En liten kik på klubb bloggen. Hawks.blogg.se

Intressant!

 
Gud va kul att hemsidan får en make over - igen. Fast det var ju ett tag sedan, men jag kommer ihåg hur hemsidan såg ut för ett år sedan. Jag väntar även spänt på uppdateringen. Jag hoppas och antar att det kommer nya hästar denna veckan. Förmodligen till vingården i så fall. I övrigt kan vi kanske äntligen få reda på vad huset och hundarna och skulten i Firgrove betyder? I alla fall, bara att vänta och se!

Bästa chmpionatlåten ever:

 
By the way så är klubb bloggens design äntligen klar! Här är den fulländade veriationen: Hawks.blogg.se

Jag har ett problem.

Konsetrations problem, problem att hålla fokus. Jag har ofta flera bollar i luften samtidigt vilket gör att inget dera blir fullsändigt gjort. Jag har fortfarande inte gjort klart klubb bloggen vilket inte är bra! Det blir ingen klubb innan klubb bloggen är fullständig. Därför har jag bestämt mig för att göra en prioriteringslista:
 1. Mitt riktiga liv. (Men detta brukar det ändå inte bli mycket av... ^^')
 2. Klubb bloggen (Och sedan klubben)
 3. Träna Summersoul och blogga
  (Det vill säga att allt rullar på som vanligt)
Hur som helst har jag betämt mig för att inte göra ett enda blogg inlägg förens hela klubb bloggen är färdig och jag startat upp Water Hawks. Så om inlägg dröjer vet ni varför.. Detta kan ta en dag, det kan ta en vecka. Jag vet inte. Hur som helst måste jag bli bättre på att fukusera på det viktiga!

Summersoul

Jag har letat aktivt efter häst på sistone. Jag har framför allt törstat efter en häst att tävla i fälttävlan men inte hitta det jag sökte. Jag pratade med Felicity tidigare idag om hon visste något om hästar till salu. Dom sålde några hästar i Firgrove, det visste jag men jag har aldrig orkat titta på dom för trodde inte att dom var det jag sökte. Men jag gick i alla fall dit och ser direkt denna underbara häst, en skönhet minst sagt.
När jag frågade Felicity om hästen sa hon att den hade tillhöst Mrs. Morse's syster som hade gått bort för ett år sedan. Hästen hade ärvts av Mrs. Morse men hon hade inte tid över åt den så hon sålde den. Jag kunde inte låta bli att fråga Felicity om det gick att rida lite på henne och hon sa att det var inga problem. Så jag red lite fram och tillbaka i Firgrove och Summersoul som hästen heter är kanske inte det jag letade efter men oj va vacker hon är. Dessutom har hon otroligt fint temprament och är en underbar ridhäst.
 
 
Jag pratade lite med Mrs. Morse och jag har fått tillåtelse att ha Summersoul på prov i en vecka och sedan ska jag få bestämma själv. Summersoul är ett 9 årigt sto av rasen Morganhäst.

Familje-träd

Det är ju ganska vanligt att ha en "familj" på SSO. För det mesta består familjerna av NPC's men detta är i alla fall min underbara familj! Jag vet jag har stavat fel men ni behöver inte mobba mig för det om ni inte vill :3

Här kommer det något att tänka på:

Jag citerar från SSO's inlägg om hästfunktionen:
Var köper jag hästar och hur går det till?
- De första tolv hästarna som kommer att släppas första veckan är planerade att komma till Fort Pinta, Marleys stall utanför Silvergladebyn, Valedale och Firegrove.
Jag vet inte riktigt om jag tolkar detta på rätt sätt men som jag ser det i denna text kommer det nya hästraser redan nästa vecka!? I så fall kvarstår frågan om hur vida det gamla hästarna kommer ersättes eller om det kommer nya hästar till nya stall. I alla fall är jag inte helt övertygad på detta plan. Jag hoppas att de nya hästarna placeras ut i nya stall och inte ersätter gamla. Om det nu är så är det mycket möjligt att byggställningarna i Moorland kommer förvandlas till ett helt nytt stall nästa måndag. Utöver det har vi ett stall som fortfarande är tomt i Gyllene åsarnas dal men vart i guds namn ska de andra 8 raserna placeras ut?
 
Och om man sedan tittar på listan med kommande raser som är publicerad i samma inlägg ser man tydligt (Om man inte är blind förstås) att de fyra första raserna på listan är dom som kom till spelet först. Betyder det att de fyra hästraserna som står under är dom som kommer härnäst? I så fall har vi Westfalisk häst, Andalusier, American Paint Horse (Med tobianomönster) och Morab att se fråm emot.
 
I alla fall är det omöjligt för oss att försöka lista ut hur saker och ting kommer bli. Vi får helt enkelt bara vänta och se. Jag har säkert nämt det men jag litar inte på något innan jag sett det med egna ögon. Spelar ingen roll vem som försöker tränga in något i min skalle.
 
För övrigt kan man nu komma in på spelserven! :D

Onsdagsuppdatering

Uppdateringen är nog det som alla har väntat på! Men det känns ändå inte som något stort för mig. Jag hade ju som Life Time-medlem tillgång till uppdateringen sen innan. Jag kan inte medge att jag är så glad för jag fick testa funktionen som Life Time. Det känndes inte på riktigt. Hästfunktionen fanns tillgänglig men ändå inte. Det bara kändes, konstigt. Som att jag aldrig fick möjlighet att glädjas för att den faktiskt var här.
 
Hur som helst, nu är den det på riktigt! Och även dom ursnygga morganhästarna!
 
morgans!
 
Jag tycker att dom två längst bak är otroligt fina. Älskar färgen på den gula och fuxen är to die for på grund av de vackra ögonen och den muskulösa kroppen. Det är defenetivt en av dessa eller en av de holländska varmbloden som blir mitt nästa köp (Om det inte kommer nya färger inom den närmsta tiden) 
 
Tycker även det är kul att det finns fler hästskor nu. Om det finns några som har tre eller mer i snabbhet ska jag utan tvekan köpa dom. Jag måste ha det bästa! x) Köper kanske ett par endå för kommande hästar.
 
Trots att jag är glad för hästarna är jag esviken för att inte tröjorna kom. Hade hoppats och trott att dom skulle anlända till spelet denna veckan. Hur som helst har jag dålig koll på hur lång tid det faktsikt kan ta. Kanske har dom haft för mycket jobb med hästfunktionen för att hinna med att konstruera all tröjorna.
 
Och angående den dåliga uppdatering är det för att jag har så mycket att stå i med den nya klubben. Jag har jobbat hårt med denna klubb bloggen: www.Hawks.blogg.se

Hejsan gott folk!

Om ni undrar varför bloggen legat nera de tre senaste dagarna kan jag förklara det:
 1. Jag har försökt ta mig igenom de två sista och plågsamma dagarna på mitt träningsläger.
 2. Jag har gått ur DBC (Tråkigt)
 3. Jag har skapat en klubb! (Underbart!)
 4. Jag jobbar på en bloggdesign till klubb bloggen.
Jag har även några glada nyheter till er också:
 1. Konståknings säsongen är slut och jag tränar mindre - Mer bloggning & mer SSO!
 2. Skolan är ganska chill just nu.
 3. Jag har massa idéer på vad jag kan blogga om!

Resultate från tävlingen

Är ju inte mycket att komma med egentligen. Kom sist, eller rättare sagt delad sist men det är inget som stör mig. I alla fall fick Alicia Starnight jobbet att fotografera alla tävlanden och jag tyckte hon gjorde ett superjobb.
 
 
Två ursnygga bilder enligt min personliga åsikt! Även om min sits inte är så bra på den första... 
 
Saker som dessa är något jag kommer sakna om jag börjar driva klubb igen. Slippa pressen, att bara kunna vara med på event som vilken annan medlem som helst. Diamond Bubbles Company är verkligen otrolig klubb om man gillar mycket aktiviteter och roligt folk. Men som jag har sagt, jag saknar att vara klubbägare. :3

Påsk hoppning!

Idag var det påsk hoppning som stod på schemat för DBC! Jag var först ut och faktsikt ganska nervös. För första gången gången var jag med på en hopptävling där man själv får välja program. Jag bestämde mig för att släppa taget lite och mäst ha kul så det blev mycket volter och annorlunda vägar. Väntar nu på att de andra ska köra. Tror det är 13 totalt (Om ingen mer tillkommit) och just nu är det nummer 6 så det är en bit kvar.
 

Posteffekter eller inte?

Jag läser ganska ofta på bloggar om posteffekterna. Oftast handlar det om folk som tippsar om att slå av posteffekterna för det blir "snyggare" eller ser mer verkligt ut. Att säga att det ena är rätt eller fel tycker jag onte man ska göra, det är 100 % en smaksak! Jag tycker det är väldigt fint att slå av posteffekterna men enligt min personliga åsikt tycker jag att det ser med verkligt ut med. Det blir liksom mer harmoni i bilden och färgerna smälter ihop mycket snyggare. Jag har för det mesta posteffekterna på men stänger ibland av den för att njuta av de vackra kontrasterna.
 
 
Sedan måste jag ju passa på att berätta om att bloggen fick besöksrekord igår! Drygt 25 % fler besökare är mitt förra rekord och det måste jag tacka för. Sedan jag började blogga igen för några dagar sedan har läsarantalet ökat drastiskt. Tack för det! :D
Exakt hur många besökare jag har är inte viktigt men jag kan berätta att det är långt mindre än hos dom som kallas "kända" Lika bra det, det motiverar mig att fortsätta! ;3

Ibland orkar jag bara inte!

Och det kanske är svårt att fatta men nu syftar jag på dom förbaskade stjärnorna! Ibland kan jag vara riktigt lat. Jag har inte ens försökt att hitta de nya stjärnorna på Vingården & Klipphärad. Det roliga är att jag till och med vet var några av stjärnorna är men har helt enkelt aldrig orkat ta mig till att springa iväg och hämta dem. Framför allt inte nu då jag har Firgrove som mitt hemstall. Jag är så sällan på Vingården nu för tiden.
 
Dessutom har jag aldrig riktigt förstått meningen med stärnorna. Visst det var jätte kul i början om man inte hade bättre för sig. Då var det ju jättecoolt att vara den som hittade alla först! Det påstods ju att stjärnor var ett nytt sätt att "gradera" spelarna. En spelare med många stjärnor har bra koll på Jorvik och känner till de dolda platserna. Men så kom fenomenet "Stjärnkartor" och det sket sig. Jag går personligen inte efter hur många stjärnor folk har hittat. Vad gör du?
 
Jag tycker faktiskt det är roligare att hitta stjärnorna av en slump när man virrar igenom jorvik. Som idag på morgonen! ;D
 

Jag vill driva klubb igen

Rubriken säger det väll det mesta. Sedan jag upplöste Sea Wolves Order har jag nästan var enda dag fundrea på att åter igen starta en ny klubb. Jag har aldrig riktigt ångrat mitt beslut men det är klart att jag saknar det som en gång var verklighet men nu endast är avlägsna minnen. Jag gillar DBC, verkligen! Men det finns tidpunkter jag känner mig mer hemma än andra. Jag trivs i mindre grupper, grupper där alla kan stå i centrum. Inte bara där några snackar och andra gör sitt bästa för att hänga med i konversationen.
 
Det är faktiskt en lite rolig historia det där med Sea Wolves Order. Redan som en lite nybörjare, kanske till och med första dagen bestämde jag mig för att driva en egen klubb! Så det gjorde jag så fort jag kom upp i level 5, jag skapade Sea Wolves Order. Jag tänkte länge igenom namnet och så fort jag var klar började jag bjuda in randoms. Det är ändå lustigt att det blev så bra som det blev till slut.
 
Hur som helst har jag snackat med Astrid Highforest om att starta klubb. Till slut bestämde vi oss för att om det blir något ska vi starta var sin. Två systerklubbar som står sida vid sida. Mer än bara ett sammarbete. Idén lockar mig ofantligt. Då vi både kan ha event ihop och tävla mot varandra! Hur som helst funderar jag fortfarande på det. Att gå ur DBC är inget jag gör bara sådär men jag blir mer och mer säker för varje dag som går! Jag är redo för att åter igen driva en klubb!
 
 
Och angående provridningen av hästarna gick det ganska bra. Men jag är ändå inte helt nöjd med någon av dem. Jag vill ju inte köpa en häst och sedan ångra mig. Bättre att vara helt säker!

Nya hästar?

Lite senare idag ska jag provrida två stycken hästar, båda av rasen Holländskt varmblod. Båda hästarna är ganska unga. Den ena är fyra och den andra fem. Just därför är jag lite nervös över hur det ska gå. Båda hästarna är från samma uppfödare och har fina stamtavlor. Uppfödaren har fött upp många duktiga tävlingshästar vilket lugnar mig lite. Jag har varit och kollat på dem tidigare men det är först idag jag ska få rida på dem. Önska mig lycka till!
 
 
En bild på dem båda innan det bär iväg till!

De nya uppdragen

Nådde verkligen upp till mina förväntningar! Kul att få återse Dark Core's oljeplattform och nu har vi ju faktiskt möjligheten att återvända när vi vill! (Tror jag?) Det var ju lite samma visa som förra gången vi var där, ja förutom den spännande flykten men tyckte ändå det var spännade och framför allt upplysande! Detta har jag fått reda på:
 
 • Katja is back! Ja som den 4:e mörkerryttaren då alltså.
 • Mr. Sands har ljuscermonins bok - inte bra.
 • Justin är fett hjärntvättad.
 • Alla i Dark Core gillar lasange, men Justin gillar det mest.
 • Justin är jätte söt när har gör sitt glädjeskutt.
 • Lisa finns någonstans i Grådaggsbergen.
 • Sabine/Mörkerryttaren går jättecoolt.
 • Elizabeth tycker att det bästa sättet att stoppa Dark Core är att läsa. Inte jag!
 • Elizabeth kommer förmodligen läsa i en månad innan de kommit på något.

På besök hos frisören!

Jag stack iväg till Grandma's Glamour tidigare idag och bytte faktsikt frisyr till slut. Jag är fakstikt riktigt, riktigt nöjd! Det ser inge vidare ut med hjälm men med keps blir det så hilma snyggt!  Lugnt min nya favoritfrisyr!
 

Uppdatering!

Mina känslor kring uppaderingen är blandade men mestadels är jag otroligt glad! Att jag ska få ta del av hästarna är kul på sitt sätt men jag har bestämt mig för att vänta. Jag har kollat runt bland hästarna som säljs och har hittat två av intresse båda av rasen Holländskt varmblod. 
När det gäller den nya salongen är min lycka fulländad. Det finns en frisyr, det finns en vit frisyr, en vit frisyr med rosa lugg som får mitt hjärta att smälta! Och jag har redan bestämt mig, den ska bli min innan jag köpar min första häst!
 
 
Uppdragen ser jag fram emot så extremt mycket! Det var länge sedan jag och Nalle gjorde något riktigt spännande ihop och vad är mer spännande än huvudberättelsen?! Jag har höga förväntningar men tror att de nya uppdragen kan leva upp till det! Men det återstår att se!
 
När det gäller tröjorna som vann är jag också ganska nöjd. Alla är självklart inte lika fina och min absoluta favorit nämligen Nova Silverlords mörkerryttar-tröja blev tyvärr inte en av vinnarna men i helhet tycker jag att det är sju fina tröjor vi får möjligheten att köpa framöver. Av de sju som vann gillar jag pegasus-tröjan, sjömansblusen & den vita blusen med rosa krage mest. Dock är jag inte säker på om pegasus-tröjan blir lika snygg i spelet som på bilden.
 
I övrigt blev jag mycket förvånad både på kvaliten och kvantiteten i denna uppdatering. Det lönar sig när man inte har för höga förväntningar! Man blir alltid lyckligare i slutändan ;3

Bloggar och bloggar, vad är skillnaden?

Varning för långt inlägg, läs vidare på egen risk ;3
Jag har funderat ganska mycket på vad jag ska göra för att blogglusten inte ska försvinna lika snabbt som den kom tillbaka. Jag har varlit lite osäker på vad jag faktsikt vill stå för, vad jag faktsikt vill blogga om. Till en början hade jag tänkt att blogga som om spelet var ett riktigt liv. Det vill säga att jag hade lagt upp inlägg rörande ridpass, påhittade händelser, påhitt med vänner och så vidare. Jag skulle förmodligen fortfarande blogga på det viset om jag inte hitta till fantastiska Esmeralda Silverforce's blogg och helt plötsligt vidgades min syn på bloggandet om SSO.
 
Vad är det egentligen som gör att en av de kända bloggarna skulle vara bättre än en som inte är det. Jag menar, varför är det just den bloggen som har 300 besökare om dagen? Jag vill inte på något sätt låta kränkande men jag vet inte hur jag ska formulera mig. En stor del av det flera stora bloggare skriver är inprincip helt ointressant för oss. Vi läser om att ni dag efter dag vinner guld i championatet (Eller blir sura om ni inte gör det) Ni slänger upp 15 bilder på vad ni gjorde igår kväll. Ni visar oss var enda liten textruta från var enda uppdrag. Ni visar oss att ni tagit hand om er häst.
 
Jag säger inte att detta är fel men jag säger att det blir tråkigt efter ett tag. Så varför fortsätter jag att läsa? Jo för då¨och då visar det sig att någon av dessa hittat något som jag inte hittat själv. Det kan vara nyheter som kommit upp mitt i veckan. Något nytt på Jorvik som inte stod med i uppdateringen. Hade jag inte varit inne och läst en av dessa bloggar idag skulle jag inte vetat att de publicerat ny information om hästfunktionen förens jag loggat in på SSO. (Och då hade jag ändå varit helt lost när alla bara snackade om testryttare)
 
Så vad är det egentligen jag vill se? Jag vill ha mer tankar & idéer. Analyser & reflektioner. Jag gillar bilder. En blogg utan bilder är egentligen inget för mig. Mycket text blir ganska jobbigt utan bilder men med går det gelt plötsligt mycket lättare att läsa. Jag tycker det är onödigt att kopiera text från SSO's nyhetsida och publicera på bloggen, den finns ju där, right? Jag gillar istället att se mer (som jag sa) tankar & idéer om uppdateringar. Och inte bara "Bra: det var kul med uppdrag, KLÄDER! Dåligt: Ganska lite kläder :(" Jag älskar ett se outfits. Jag tycker personligen inte att man måste skriva var allt kommer ifårn men om man känner för det, varför inte? Det där jag skrev innan om "Vardagliga inlägg" får enligt mig en helt annan glans tillsammans med inlägg som inehåller lite djupare budskap. 
 
En bra bloggare vet hur man kombinerar text med bilder och när man ska göra ett längre inlägg och när man ska göra ett kortare.  Jag tycker inte det finns någon fulländad blogg. Någon som till 100% fångar mitt intresse så vi har mycket kvar att lära gott folk!
 

Hästfunktionen

Besvikelse efter besvikelse. Det ser inte ut som att hästfunktionen kommer bli något av det jag hoppades på. Jag hade hoppats att hästmarknaden var en frånskild plats som man t.ex skulle behöva ta transport till. Och väl på plats skulle man kunna se hästarna och kanske rida dom en runda. Jag ville inte att man skulle rida till ett stall och sedan titta på ett par stela hästar. Att det finns nya färger är kul men jag hade hoppats på att dom skulle fortsätta ha sama kroppsform, istället väljer dom att ta en från de gamla pc spelen vilket fullständigt krossade mitt hjärta. Dom är så fruktansvärt fula och svansen får mig nästan att gråta.
 
 
Jag kallar den toaborsts-svans. Att det är olika raser känns också märkligt. Tänk efter: vi har en häst utav en påhittad häsras det vill säga Jorviks fullblod och helt plötligt får vi hästar i riktiga raser. Men dom hade ju ändå visat att det skulle bli andra raser så hade väll på känn att det skulle bli som i pc spelen.
 
En annan sak jag tycker är lite jobbigt är att testryttarna får hela 5000 sc för att egentligen bara leta buggar. Klart att dom gör ett bra jobb och klart att alla inte kan vara testryttare, men tänk efter, 5000 sc! Det är riktigt mycket pengar. Medan vi andra väntar tåmodigt på hästfunktionen hinner testryttarna fylla hela sitt stall med sina favorithästar. Självklart finns det ju endast 4 olika raser nu i början men det betyder ju inte att testryttarna blir av med sina sc. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Grattis ni som blev det. Men jag tror ytterst få skulle neka att göra samma jobb gratis.
 
Det finns dock ändå en grej jag tycker är bra och det är att man kan ha ganska många hästar ändå. Jag var orolig att man endast skulle kunna ha tre (Eftersom det endast finns tre riktiga spiltor) Men nu visar det ju sig att man kan ha hela sex stycken! Sex stycken hästar är ganska många och kräver stort ansvar och jag tror aldrig att jag själv kommer ha så många men det känns ändå som en rimlig gräns.

Sparkle

Får jag presentera er för Sparkle min nya ögonsten. Detta är en nyupptäckt hästras och det undersöks fortfarande om det verkligen är en häst eller bara en transformerad ailen. Hur som helst har jag fått ansvaret för att ta hand om honom tills forskarna vet mer. En liten trevlig bild:
 
 
Denna hästrasen kännetecknas för sin lysande hud och har faktiskt inte ett enda hårstrå på kroppen. Manen och svansen består av vackert blå eldflammor som mot förmodan inte bränner sin ryttare om den litar på henne/honom. Den springen fortare än någon annan känd hästras. För tillfället går rasen under namnet Neonulius Pusculiusius Culiosus Blåsippus.
 
Obs! Bör behandlas med största respekt. Bör ej hållas av oerfarna ryttare och/eller småfolk.
 
Och ja, jag är tillbaka för att börja blogga igen! Just denna veckan kommer inte uppdateringen vara 100 för är i stockholm för tillfället men den kanske kommer vara 86 +/- 10. :3