Firgroves championat?

 
Detta var något som satte tankar i huvudet på mig redan första gången jag såg det. Jag är ju knappast den enda som har lagt märke till att dem skrivit fel eller snarare kodat (eller hur man nu säger) spelet fel så det visas fel text. Tänk vad mycket vi kan få reda på bara på grund av att dom gör ett litet misstag. Men vad kan då detta betyda? Vi får reda på så mycket ur en liten text:
 
♦ Dom håller förmodligen redan på med att jobba med Firgroves championat för inte skriver man väll texten innan man börjat jobba med championatet?
♦ Firgoves championat kommer förmodligen gå i den riktningen som jag misstänkte för jag har faktiskt redan börjat kika på möjliga vägar. För även om det inte står precis i texten så antar jag att det ska gå över / runt / vid Silverglades sandtag. (Området kring fårhagen)
♦ G.E.D är på gång igen. Här säger hon faktiskt utan några konstigheter att G.E.D börjat gräva i sandtaget. Och har G.E.D någonsin gjort något som vi inte har fått stoppa? Riva ML, Pumpa olja, Och så var det ju Norra länken också. Jag är nästan helt säker på att det kommer uppdrag rörande detta. Antingen före eller efter FG's championat eller båda och kanske? Kan grävandet ha något att göra med skylten i skogen eller det mystiska nya huset?
♦ Dem pratar ju även om en storm. Som alla förutom våra allra nyaste medlemmar säkert vet fick SSO något annat än sol och blå himmel för första gången under julen då det faktiskt snöade. Kommer vi återigen få se en väderskillnad i spelet? Kommer den påstådda stormen endast pågå under tävlingstiden eller kommer den vara under hela perioden som Firgroves championat finns tillgängligt, eller längre?
♦ Detta championatet kommer vi nog inte få testa fören om några månader. Moorlands championat höll sammanlagt på i drygt två månader och jag förväntar mig att Gylleneåsarnas varar lika länge. Detta visar ju även hur lång tid det tar att skapa dessa saker. Ja om de måste börja i så god tid innan.
♦ Just detta korta meddelande (som vi faktiskt inte skulle sett) fick mig att inse hur många bollar skaparna av SSO har i luften just nu. Tänk er: Hästfunktionen, Jorviks stallområde, Dinodalen, huvudberättelsen och så Firgroves championat på det. Och detta är ju bara dom stora projekten vi känner till. Vem vet vad för andra saker dem jobbar på. Dessutom måste dem se till att tillfredsställa oss varje onsdag i uppdateringen annars slutar vi spela och dom slutar skapa.
 
Med tanke på detta har jag bestämt mig för att sänka mina förhoppningar på kommande uppdateringar. Jag ska istället se positivt på dem mindre. En liten uppdatering betyder att dom lägger ner mer tid på att jobba med det vi verkligen ser fram emot. Må hästfunktionen och Jorviks stallområde komma när det kommer bara ni ser till att det kommer!
 

Meet me at the lagune tonight

 
Dagens outfit! Köpte jackan igår och är in love! Jag verkligen älskar färgen! Sadeln som man fick av Mr Hill (eller hans spöke) Passade jättebra till!
 
Det gick tyvärr inge vidare på Gåc idag heller. Kom tillslut 6a. Det är inte jättedåligt men hade faktiskt hoppats på bättre. I alla fall så får jag fortsätta kämpa en dag får jag mitt guld!
 

Fyllt på lagret!

Fyllde på lagret med hö för det är så fruktansvärt jobbigt när man ska ta hand om hästen och gubben i utrustningsshoppen i Firgrove inte är där! >.<
 
 
Nu är det snart Gåc som jag kallar det (Uttalar gåss liksom jag säger gådd och inte gå...d)
Jag hoppas på bra placering idag! Kanske en rosett, kanske vinst, kanske inte? Ska kämpa i alla fall! Såklart! :D
 

Myggan i Gylleneåsarnas championat!

 
 
Se och njut när jag - Myggan Westbridge i egen hög person tävlar, och misslyckas.

Klementin innan championatet

Gav Nalle en liten klementin nu inan championatet. Det kanske stärker honom lite!
 
 
Det skulle vara jättekul att vinna men tror inte att jag kan det då jag bara har gul gubbe. Men jag ska kämpa och vem vet kanske har jag tur ändå?
 

Film på väg!

Håller på att spara en film. Sedan ska den upp på Youtube och sedan lägger jag upp den på bloggen. Men det tar tid så tålamod!
 
 

Gylleneåsarnasdals Championat snart!

 

Så det blev ett nytt championat ändå!

Spännande race!
 
Jag misstänkte ju att det var dags snart, haha pro jag är xD
 
Men jag blve riktigt besviken på att inte Moorlands championat går längre. Hade verkligen varit kul om de gått båda två. De ena skulle ju kunna vara 18:00 och det anda 20:00. Aja, surt liv x)
 
Men en sak snälla sluta med kläderna! Nu har det kommit kläder eller utrustning kanske 10 veckor i rad. Ja jag tycker det är kul med kläder men det känns som om ni bara slänger in några tröjor för att fylla ut. Innan kom det ju bara kläder ibland och när det kom var det ordenligt med kläder olika kläder i teman m.m. Nu blir det ju bara ett par t-shirts i olika färger. Vi får hoppas att det är för att dem jobbar så mycket med kommande områden & funktioner. :3
 

Dagens uppdrag i Firgrove

Har gjort dagens dagliga uppdrag i Firgove för var i desperat behov av JS! xD
 
 
Idag gick det i alla fall lite bättre på championatet, kom imål som 2a. Men jag börjar bli lite småtrött på Moorlands championat. Nu finns det inte mindre än två andra championat på gång. Jag antar att det är GÅD's som kommer först och har redan börjar klura lite på hur det kommer gå. Jag gillar även att det kommer ett till mitt älskade Firgrove! c'x
 

Watch out

 
~Watch out for fire - it might hurt you~
 

Så mycket för träning...

Det går tre sekunder från det att MC startar, sen krachar spelet... Tyck synd om mig!
 
Jag är för upprörd för att logga in på sso. Nu ska jag käka cupcakes & spela sims ;_;
 

Tränar inför MC!

 
Kvällens pepp-låt blir Everybody wants to be an astronaut :D
 

Detta har jag gjort idag:

 Jag har varit på konståkningstävling! Såhär gick det:
  
 
Jag gjorde ett nästan felfritt program och slutade på en dum, dum,dum... 1:a plats! :'D
Så då fick ni reda på det varsågod, här får ni även en skymt på hur jag ser ut IRL ;3
 

Dagens outfit

 

Hejarklacken

Missade precis MC kom när alla började springa iväg...
Men stod istället vid målet och hejade på alla tävlanden! :D
 
 

Maggie - Mästerspionen! 8D

Specialiserad på förklädnader & arbete under täckmantel! :D Eller vad säger ni...
 
 
 
 

Shopping var det här!

Hehe.. kunde inte stå emot. Tänkte att eftersom det ändå inte kom någon hästfunktion denna vecka heller kunde jag ändå spendera 100 sc (som jag ändå skulle få igen på lördag) Dock tar det emot att bara ha 915... ;_;

Detta köpte jag i alla fall:
 
 
Ett schabrak, en sadel och en tröja. Jag har ganska många sadlar, faktiskt 34 stycke.. c;
 
 
Sen blev det ju såklart en outfit på det ;3 (Och ja, idéen med tröjan & schabraket har fag fått från April, bara så att ni inte får för er att börja skrika på mig..)
 

Upptagen hela kvällen! ^^

Ja det har inte varit så mycket bloggning ikväll för har nämligen varit och sett Babbens Stand Up Show! Jätte kul faktiskt! :D
 
Jag tycker nya uppdateringen verkar intressant. Nya uppdrag är alltid kul & själv älskar jag utrustning! Jag har ju inte kikat på det än men får göra det snart! ;3 Har i alla fall bestämt mig för totalt bloggläsar förbud innan jag gjort uppdragen då jag inte gillar att läsa om dem innan jag gjort dem själv.
 

Min favoritblogg om Star Stable Online!

Kaboom, ja jag tänkte faktiskt presentera er för min favorit blogg om SSO:
 
 
Jag jag älskar Esmeralda Silverforce's blogg: Monokerus.blogg.se/sso/

Anledningen till att jag gillar den är inte för att det spammas med inlägg med failbilder, resultat från MC eller allmät värdelösa saker. Hon skriver det där jag vill läsa - tankar & idéer om spelet. Förbättringar, funktioner & även en hel del om historien om spelet, eller ska jag säga spelen? (Star Shine, Star Stable & Star Stable Online)
 
Dessutom jobbar hon med sidan Starstableonline.wikia.com där man kan lässa massa om historien, karaktärer, platser från alla spelen! Läsvärt!
 

Varför ska championatet ALLTID dampa när jag är med?...

Jo så är det faktiskt. Har tävlat ganska sällan i MC på sistone och för det mesta i det kl 20:00.
Samma sak varenda gång! Det börjar dampa någonstans på mitten & alla försvinner och sedan händer inget när man går imål..
 
 
Här började det hända grejer. Folk loggades ut och resultatlistan var allmänt konstig. Dessutom frös allas blå prickar och jag misstänker att spelarna försvann helt från min dator.
 

FGs deluxset komplett! :D

Japp köpte sista delen, jackan nu i lördags. Eller jag har benlindorna kvar men dem får jag köpa en annan gång. FGs deluxset är mitt andra set. Första var Silvergladeklanens (Vingårdens)
 
 
 

Hej igen!

Ni kaske har märkt att det har varit dålig bloggning & det är för att hela helgen har varit en enda röra, faktiskt. För det första var mina föräldrar på mig hela tiden & sa att jag inte fick sitta så mycket vid datorn. Dessutom var jag på hockeymatch i torsdags (Som HV71 faktiskt vann med 4-0 ='D) & så var jag på studentspex i lördas (om ni inte vet vad det är kan ni läsa mer om det här) Så det har inte blivit så mycket tid till SSO och inget till bloggning. Men är i alla fall tillbaka nu. Back on track! ;3
 
 
 

Lunchdejt med Daisy! ♥

Drog ner till Gills Grill för en snabb lunch men skrev sedan till Daisy och frågade om hon ville göra mig sällskap. Så det blev en trevlig dejt nu på alla hjärtans dag. Kan knappt vänta tills på lördag då vi faktiskt ska gifta oss. Mer info om det kommer! ;3
 
Jag beställde en shish kebab för två som vi delade på. Till efterrätt blev det vaniljhjärtan! :D
 
 
Efter att vi ätit tog vi en ridtur längs stranden. Supermysigt! ♥
 

Jag lyckas med det mesta jag..

 
Underbart eller hur? Man ska bara rida iväg till Steves gård för att... ja umgås lite med andra människor och på vägen fastnar man. Jag vet inte hur & inte varför, but I did... Jeay! 8D
 
Jag fick dock ett par trevliga besökare c'x
 

Har jag en beundrare? :'D

Jag kan bara inte sluta tänka på detta. Ska spelet faktiskt ge oss en romans?
 
 
Det hade varit jätteroligt! Men ändå lite konstigt för alla hade bara "HAN ÄR MIN POJKVÄN. HUR KAN DU SÄGA ATT HAN ÄLSKAR DIG!? HAN SA ATT HAN  ÄLSKAR MIG!" Man ser det ju faktiskt redan med Justin, Derek & Josh framför allt..
 
 

Kärleksbrev!

Stack till Derek, han hade tydligen klantat sig lite med posten.. Varför är jag inte förvånad? O.O
 
 
Nu ska jag leverera lite brev! Bai! ;3
 

Nawh! Nightdream då! ^^

Fick ett litet gulligt medelande från Nightdream med en fin present! :'D
 
 

Galen morgon!

Ja min morgon har faktiskt varit helt okej. Det började dötråkigt då typ ingen var inne. Men så mötte jag Gillan McGrillan och vi började tävla lite ihop. Men så tog vi en pause och tack till SGB. Där mötte vi en annan tjej vid namn Linea som va snackade med. Inte för att hon snackade så mycket med oss... xD Men hon hängde i alla fall på. Det utvecklades till en blodig fight. Jag & Linea mot Grillan. Men sen fick Grillan förstärkning...
 
 
Hehe... å ja. Efter det körde vi lite tävlingar igen ihop med krigartjejerna! xD
 

Diamond Bubbles Company, here I am!

Blev lite smått galen då jag fick mejlet. Trodde att jag hade en möjlighet att komma in i söndags men gav upp den tanken då jag inte fick någotmejl. Men ack den som ger upp för tidigt! För jag fick mejlig idag istället. Då jag kommit hem från min tröning! :D
 
 
Känns awesome! :']
 

Love is in the air! ♥

Jag red med Daisy till GÅD för att göra lite blåa. Men det slutade som något helt annat!
 
 
Så då vart man förlåvad! :'3
 

Birdie! :D

Var och hjälpte lilla Birdie med att fånga in hennes odugliga små ungar.
 
 
Hehe tycker dom är grymt söta. Skulle kunna dö för en sånhär! :'3
 
 

Den ädla konsten av rumpkana!

 
Här ser ni hur äkta rumpkana går till. Det man gör är att man springer upp för en klippvägg men var noga med att stanna innan ni faller der och utsätts för "den röda rutan" vänd er sedan snabbt om så att ni hamnar på rumpan och glider ner! :'D
 

Ny skylt!

Jag bestämde mig för att faktiskt göra en, ja vad ska man kalla det? "hejdå skylt?" Haha i alla fall. Det är inget speciellt med den. Ville bara ha något enkelt ;3
 

Kollar igenom gamla bilder! ^^

Och några nya också. Men kikar igenom bilder från min SSO mapp. Det har blivit ganska många nu! Tänke bara dela med mig av några! ;3
 
 
Lite halvfina arkivbilder sådär från ingenstans! x)
 

Lekt lite med Gimp

Ja som sagt. Har varit med Astrid hela kvällen och nu i slutet tog vi en liten bild i Firgrove som jag tyckte var ganska fin. Tänkte dock att jag kunde redigera den lite och jag blev riktigt förvånad på hur stor skillnad det blev: Här har ni bilden både före & efter:
 
 
Det enda jag inte blev nöjd med vad att mitt hår blev så himla vitt. Men jag tycker endå att det blev bra till slut! ^^
 
Idag har jag faktiskt inte suttit så mycket vid datorn då jag både åkt 4 km längdskidor & sedan ätit lunch hos farmor & farfar. Känns bra att ha varit lite ifrån datorn nu! xD

Me & Astrid as veterinärer 8D

Jag och Astrid mestämde oss att starta en Veterinär klinik vid Övergivna Bondgården.
Det har verkligen varit full rulle här och det kom massa folk hit med skadade & sjuka hästar.
 
 
Vå håller på med sista rycket ny och har hållit på i nästan 2 timmar! :o

Jätte roligt... -.-

 
Datorn var jättetrevlig mot mig. Jag sprang ett jättebra lopp ända tills jag kom imål. Det var där allt började dampa sig. Det hände ingenting ingen resultatlista inget. Sedan försökte jag ju skriva i chatten, men det gick ju såklart inte. Och då gick det upp för mig, Jippie.. jag kommer bli diskad om ungefär 20 sekunder..
 
Jag fick såklart inget pris (För jag kom förmodligen 2a..) & när jag loggade in kunde jag återigen inte chatta. Bästa dagen ever... o.o

Gubben som jobbar i Firgroves utrustningsshop har skolkat..


Seriöst Felix, nu?..

Ja klockan är 23:46 och när man rider förbi SGB ser man att Felix febrilt söker efter hjälp. (Man ser det på de ynkliga ögonen och sen speciella handgesten)
 
 
Jaha så det var de förbaskade ankorna den här gången o.o
 
 
Hihi kolla va söt! 8D Vadå nä, jag menade inte så.. O.O
 
 
Nöjd nu?...

Nattkul med Jamie! ^^

 
Hehe.. nattugglor. Löpte lite i Moorland. Körde nyss kurragömma i Silverglade byn! ^^
Nu är jag i alla fall ensam kvar. Så.. på vilket sätt ska jag sprida kaos ikväll? >:}

14 saker du kanske inte visste om mig:

 • Jag började spela SSO alldeles i början på 2012. Hade hittat hit då jag kikade runt på internet på nyårsafton som jag tillbringade hos farmor. Kunde dock inte instrallera spelet förens jag kom hem dagen efter. Jag försökte göra min karaktär så lik mig själv som möjligt (Bortsett från de gröna ögonen, har bruna IRL)
 • I början såg ja spelet precis som jag sett på de tidigare SS pc-spelen. Vilket ledde till att det tog veckor innan jag faktiskt började umgås med folk. xD
 • Om du frågar mig om min älsklingsfärg kommer jag börja med att säga att jag inte har någon, att jag älskar alla färger! Dock kommer det sluta med att jag har rabblt upp typ 50 olika kulörer som ni inte har en aning av vad det är.. o.o
 • Till en början bannlyste jag rosa i min SSO garderob, det lustiga är att rosa egentligen är en av mina favoritfärger. c.x
 • Jag är otroligt osocial i globalchatten (f.d stallchatten) Men när jag väl snackar i den (Vilket bukar vara ungefär 1 kväll varannan månad) Skriver jag som bara den!
 • Jag glömmer alldeles för ofta att byta om till tävlingskläder till MLC. Vilket leder till att jag får sämsta starten. Och sedan när jag ska byta om rider jag in i en klibbvägg eller något och fårn mina klassiska ryck...
 • Sea Wolves Order, klubben som jag tidigare ägde skapade jag förmidligen nån gång i mars förra året. Vilket betyder att det var en av de älsta klubbarna.. :/
 • Jag både älskar & hatar Baronessan på samma gång. Hon är som den där zombien som är sjukt läskig men som blir snäll ändå och fortsätter leva sitt liv (döda liv?) i harmoni.
 • En stor del av mina bästa vänner nu har jag lärt känna från SWO. De flesta andra är sådana som jag random sickat vänförfrågningar till (Eller som sickat ill mig) och som jag senare lärt känna. xP
 • Den första klubben som fångade min uppmärksamhet var faktiskt DBC!
 • Sedan jag upplöste SWO har jag varit med i kanske 5 klubbar (På riktigt då!)
 • När hästfunktionen kommer vill ja inte köpa flera hästar direkt. Jag vill börja med en & få känslan av ett riktigt band mellan oss först. Om man börjar med att köpa 3 hästar finns ju risken att dom bara får stå och "damma" i stallet medan man bara tävlar med sin första häst.. :/
 • Mina favoritgrenar är: Simhopp (Med häst) Den ädla konsten av buggning & herdelig kurragömma 8D
 • Jag borde verkligen sluta skriva detta nu för klockan är 23:00 och jag har bättre saker för mig... O.O
Mycket text och inga bilder... oj oj oj. Jag har skapat en bibel... ^^'

Klubbägarevent!

Jag var busig och ja.. inkräktade på klubbägareventet. Nej men några dagar efter att jag upplöst Sea Wolves Order (♥) Så komm informationen om detta upp på DBC's hemsida. Jag blv lite ledsen då jag verkligenn hade velat gå. Jag ville inte starta en ny klubb bara för att kunna gå.. men idag bad jag Anna Friendforce (Tidigare klubbägare i SWO ♥) att ta med mig dit.
 
Först hade jag tänkt att säga att jag faktiskt var klubbledare i hennes klubb men sket i det och sa istället sanningen xD
 
 
Men under ett par veckor nu har jag funderat på att återigen starta klubb. Men hur som helst väntar jag och ger DBC en ärlig chans först!
 
 

Hem nya hem!

Äntligen är allt flyttat och klart! Jag håller på att packa upp och göra iordning i nya huset och trivs jättebra! Det kommer kännas lite märkligt att bo här men jag tror jag vänjer mig snart. Det kommer vara lite längre bort från allting men tror det är lungt. ;3
 

Snällört

Vi borde ge några av dem här till Sand & Kembalo. o,o (Mr. Sands & Kembell)
Dom är nog inte på max i snällometern...
 

Packat ihop det sista!

Nu är jag klar med de sista förberedelserna så att flytten imorgon går så smidigt som möjligt! Kommer sakna livet i Silvergalde byn och de folkfyllda gatorna. Men jag är säker på att jag kommer trivas i Firgrove. Det är verkligen staden för mig! :D
 
 
Tävlade i MC nyss. Det gick faktiskt ganska bra då jag lyckades klämma fram en andra plats. Och det trots att jag sprang in i stenen vis stupet! Duktig Nightdream! ^^

Ghostbusters!

Hehe, ville bara föreviga detta awesome uppdrag!
 
 
I rollerna:
 
Ghostbuster: Maggie Westbridge
Ghostbusters ädla springare: Nightdream
Spökerna: Skuggsökare

The little pink princess!

 
Hehe, körde på en rosa outfit idag. Rosa är ju inte min favofärg men ibland måste jag använda de rosa grejer jag har! xD Nä men rosa är sött! ^^

Hoppträning för Linn i ridhuset!

Jag red ner till Linn i ridhuset för att hoppa lite. Hon kan verkligen hoppning och med hennes hjälp brukar faktiskt Nightdream prestera bättre!
 
 
Tränade extra mycket på skarpa svängar då det är det som är Nightdreams svaga sida.
Jag gjorde bland annat denna slingan:
 
 
En gamal favorit som jag verkligen rekomenderar om du vill träna på svängarna! ;3

Jaspers discodans!

Ja då har man lärt sig något nytt om Jasper! xD
 
 
Jag har skapat ett Youtube konto så nu kommer det komma upp lite filmer då och då.
Hoppas nu uppskattar det! :3

Dagens outfit


Skyknight! ♥

 
Nu är Nightdream skodd och tack Kajj för en underbar kväll! Det gick inge vidare i Championatet men jag är glad endå. Vi tävlade lite i olika lopp och red sedan bara omkring och njöt av stunden. Hade ju egentligen tänkt springa lite men så blev det att jag red på Kajj istället. Super mysig kväll! ♥

Nya skor till Nalle! :D

Just nu befinner jag mig vid Conrads smedja. Nightdream behövde verkligen skos så bsetämde tid med honom. Jag brukar sko Nightdream hon Conrad och det brukar ju bli bra!
 
 
Kommer inte tävla med honom i 20.00 Championatet men ska tävla med Astrids häst Skyknight istället. En häst som jag verkligen avgudar! ^^

Nya kläderna!

Av vad jag har uppfattat är det många som inte är jätteförtjusta i de nya kläderna. Jag tycker dock helt annorlunda. Jag älskar dem! Jag vet att det inte blev så mycket men det som kom tyckte jag var grymt. 8D              
 
 
Jag tyckte att jackornas utseende var urläckert. Gillar färgerna, bältet och den lilla detaljen på bröstet. Dock var dom ganska dyra. 92 sc om jag inte minns fel. Jag ska i alla fall köpa en för att uppgradera min tävlingsoutfit då denna jackan har +1 i hopp som t.ex justins jacka & silverglade jackan inte har! :D
 
Jag gillar även byxorna. Det var fränga färger och en snygg model! ^^

Den rosa dimman gjorde Jasper osynlig!


Uppdatering snart!

Själv hoppas jag inte på käder eller utrustning för jag får verkligen inte köpa något! x)
Har lite drygt 1000 sc och dem sparar jag till en häst. (Jag vet inte hur mycket dom kommer kosta men vill ju vara på säkra sidan) Det hade varit kul med lite uppdrag. Nya stjärnor kanske? Eller nya "gömda uppdrag" Det var ju ett tag sedan! ^^
 
Men jag tror att det kommer kläder... kanske några nya westernträns? Har vi tur kommer det lite information om när något av de nya områderna öppnar. Om ni minns så var det ju jättestor uppmärksamhet när GÅD skulle öppna så tvivlar på att Jorviks stall bara kommer sådär. ;_;

Kopier?

Jag var med om en ganska otrevlig händelse idag efter MC. Jag träffade en kompis som jag lärde känna i SWO men tyvärr inte snackat så mycket med på sistone. Jag tyckte det var lite lustigt att vi hade nästan exakt samma outfit. Ja att vi tänkte på samma sätt. Jag skrev till henne på chatten och berömde hennes outfit på ett lite lättsamt sätt. men så får man det här upp i fejset:
 
 
Jag vill verkligen inte hänga ut min kompis, det är därför jag har suddat ut hennes namn. Jag lyckades i alla fall att övertyga henne om att jag inte kopierat henne så vi är sams igen men detta inlägg handlar om så mycket mer än bara det!
 
Jag ska vara ärlig: Detta är ett av Star Stable Onlines största problem. Vi kanske inte tänker på det men väldigt många bråk börjar med just denna frågan. Kopiera, vad är det? Ordet i sig betyder att jag återskapar det någon annan har gjort. Det är skillnad på att stjäla och kopiera. Om jag stjäl något betyder det att jag berövar någon något. Alltså tar det ifrån personen. Det är olagligt att kopiera nästan allt på internet (om inget annat står) Jag rekommenderar dig som vill låna en bild från t.ex en blogg att fråga personen som äger bloggen. Om man skulle få ett nej måste man acceptera det!
 
Så vadå, gäller detta SSO också? Tja... vad ska jag svara på denna frågan? Man kan inte påstå att man skapat en outfit, tyvärr! SSO är ett litet spel som spelas av så många människor att det är omöjligt att hålla koll på alla. Även om du var den första som hade den exakta outfiten (vilket är högst otroligt) kan man inte kräva att alla andra ska veta det. Det finns något i vår hjärna som vill matcha saker ihop. Därför väljer vi en blå keps till en blå tröja. Till det tar vi ett par jeans och sedan ett par sneakers. Baam! Där har vi en snygg outfit som precis vem som helst skulle kunna komma på. Dessutom lägger vi inte märke till om någon har en lika dan fören vi har den samtidigt.
 
Så sluta med att attackera folk som kanske har en lika dan outfit som du hade förra veckan, sluta!
 
Och om man nu skulle ha sett en snygg outfit som man faktiskt "kopierar" är det inte okej att påstå att man skapat den med sin egna fantasi efter som det är lögn.
 
Så vad vill jag med detta? Sluta kopiera bilder och påstå att du ritat/fotat dem. Sluta kopiera text och påstå att du skrivit den. Sluta med att ge dig själv egenrätt till varenda outfit du skapar.
 
100 % Mina ord.
Myggan Westbridge.
 
Nu ska jag jobba på en namnskylt! ^^
 

Snart så! :D

Gick in på DBC klubbhemsida nyss för att se om dom uppdaterat kölistan. Och ja! Jag kan knappt tro att det är så nära nu. Plats 11, har jag tur kommer jag in redan nästa. (För förra veckan låg jag faktiskt på plats 24! ^^)
 
 
Har dessutom funderat på en sak. Borde jag göra mig en namnskylt? Jag kan liksom... om jag vill.. men typ aldrig orkat. Äch, vi får se om jag kan trixa ihop något ikväll! :3

Badtur med Nightdream!

Det var länge sedan jag var ivär och badade med Nighdream så bestömde att det var dags igen. Dessutom känner jag att jag har kört lite för hårt med honom nu på senaste tiden, ja med tävlingar och sådant så han behövde en dag ledigt. :3
 
 
Nu ska jag iväg till Firgrove för att skriva på lite papper inför flytten. Jag har inte helt bestämt mig för vilket hus jag gillar bäst men jag har några minuter kvar att fundera! x)

I'm a little Forest Girl!


Jag ska flytta till Firgrove!

Jag har alltid tyckt mycket om Firgrove. Ett av mina äldsta minnen från SSO är när jag precis blivit starrider och begav mig av åt ett håll för att se vart jag hamnade. Helt plötsligt så befann jag mig i Firgrove byn och blev genast förälskad! Jag vet inte vad men det är något med den lugna miljön och närheten till naturen. Dessutom påminner det mig om gamla byar med den kraftiga timmermuren och de gammelmodiga husen! :D
 
I alla fall begav jag mig till Firgrove för att kolla på en bostad. Någonstans måste man ju börja!
 
 
Till slut föll jag för det sista huset här. Det är lite större än det i Silverglade byn men jag gillar det. Huset har att litet kök med ett matbord att äta vid, ett vardagsrum i kontakt med köket, ett badrum och ett sovrum. Och så har vi ju vinden också som inte går att använda till mycket.. c'x
 
 
En liten bild på köket. Allt är ganska gammalmodigt men det går ju att renovera! ^^

Veckans schema!

 

Drömmer mig bort

Till Jorviks stall. Om man ändå vore på andra sidan.
 
 
Jag vill se om det var som jag mindes det. Ett enormt, proffsigt och stilrent stall. Gult tegel och en padock på stallplanen. Stora murar omringade stallområdet och utanför fanns en otrolig värld att utforska! :'3
 
 
Jag hittade en vacker bild från Star stable spelet höstryttaren. Ett litet minne från stallet! :D
 
 
 

Det tar sig! ^^

 
Ja,, igan gick det ju faktiskt lite för bra på championatet. Jag vann vilket jag är mycket glad för, men jag kan inte säga att jag gjorde ett jättebra lopp för efter klippan tvärbromsade Nightdream helt utan anledning. Redan då hade jag fått en rejäl ledning och det var bara två som han springa förbi mig. Det tog bara någon sekund tills jag hade ledningen igen och kom imål och fick vänta 6 sekunder innan tvåan trillade in. x)

"Once upon a time" is always on Jorvik

 
~Make your own fairytale~

Där är du ju lilla stjärna!

Det var på tiden att jag hittade de två sista stjärnorna! ^^
 

Nightdream i lvl 15!

Det första jag gjorde när jag loggade in var att jag började tävla med Nightdream och nu äntligen är han i lvl 15! Men jag har varit med om stora överaskningar idag och igår. Jag har altis älskat att tävla men varit lite besviken på att jag inte nått topplisterna. Ja förens nu. Jag kan knappt tro det, på två dagar har jag kommit in på kanske 10 bäst någonsin topplistor. :'D
 

Lyft fram-prodjektet hos SSO.se!

 
Det är April från Starstableonline.se som har kommit på denna superidé!
 
Jag tycker verkligen detta är bra och jag håller med henne. Det finns alldeles för många bloggar, bra bloggar där ute som inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Är du en av dem? Då tycker jag att du klickar på bilden här uppe (som tar dig direkt till inlägget) och anmäler dig!

Shoppat! :D

Hehe, japp. Det blev totalt 3 saker då jag var väldigt strikt med att hålla min inom 100 sc.
Nu har jag 1000 sc och dem vill jag spara till hästfunktionen! :3
 
 
Och förresten, tack starstable för den rowsa kepsen! ;D

Klättrar i bergen

Jag verkligen älskar att klättra i Frigroves berg. Tycker det är så himla mysigt! :D
 
 
Tog även denna bild som jag blev typ förälskad i! ♥
 

Därför avskyr jag Marley


Fågelskrämma :P


Dressyrtävling igår!

Jag deltog i en dressyrtävling med Pink Kitrtens som jag gick med i för någon dag sedan. Heavy Vampires blev tyvärr upplöst.
 
 
I alla fall så gick det jättebra. Nightdream har aldrig gått såhär fint och jag är supernöjd! 
 
 
Två bilder från vårat program.
 
 
Sedan tog jag och Nightdream täten i ärevarvet! ♥
 
Jag hade jätte kul, tack PK! ^^