Rubrik saknas

Hejsan smurfar. Jag har funderat lite på allt det här med SSO. Livet är liksom helt OK för tillfället. Jag har fått lite perspektiv och funderar allt mer på framtiden. Och jag vet att många tycker Hey, du är femton! Skit i framtiden, lev i nuet, men jag funkar bara inte så. Även om konståkningen (och knäna) och min sociala situation i skolan inte är som jag vill mår jag bra. Jag har faktisk börjat skriva seriöst på en bok, min bok (eller typ, ja, det ska så småning om bli en trilogi) som jag egentligen satte igång med för drygt ett år sedan, december 2012.
 
Nu tappade jag tråden lite. Det jag skulle säga var att även om jag fortfarande hänger med lite i SSO's community och kollar uppdateringar har jag inga planer på att faktiskt återvända. Som jag sagt tidigare gillar jag att skriva om hur jag känner mig och vad jag tänker på så det är därför jag fortfarande är här, på bloggen alltså, men jag lär starta upp en ny blogg framåt hösten som cirkulerar runt mitt "riktiga" liv.
 
En sista sak: Jag är riktigt urusel på att hålla kontakten med vänner så om ni som känner mig via spelet (eller missade den chansen) vill kontakta mig finns jag på Skype (ibland) under namnet marika.liew och så finns det ju gammal hederlig mail: liews@hotmail.se.
 
Jag ångrar inte att jag startade mitt konto för drygt två år sedan. Det har varit två fantastiska år.