Titta det är Quasimodo

Alltså.. Jag vet inte varför han fick heta så. Jo förresten det gör jag:
Det var en gång en mycket fruktansvärt grym diktator vid namn Maggie Frollo som jagade efter en häst (ett namn till en häst) men under sin jakt dog hästen (drömmarna på att köpa hästen) för hon råkade fånga (köpa) en annan häst som hon inte ville ha. Först tänkte hon dränka hästen (skicka den till hästön) men sedan beslutade hon sig för att spärra in den förevigt i det mörka stallet dömd till att ringa i klockorna (äta sig tjock)
 
 
Känslofylld berättelse, jag vet. Det är klart att jag "ågrar" mitt köp, men under ömstädigheterna är jag ganska nöjd. Detta blir ju min andra frieser.. men ville ändå ha en till storhäst och det finns ingen andalusier jag känner att jag vill ha. Detta är alltså en hingst, Supernova är ett sto (Hon har btw blivit omdöpt till Esmeralda, heh) så dom ska väl få bli ett par. Hästen jag tänkte köpa var sabiano-araben, men... Det lär dröja ett tag.

Ehm, hej?

Jag vet att jag sa att jag aldrig ska tillbaka hit igen, men det var inte riktigt sant. Grejen är att när saker gå snett i mitt liv är jag väldigt noggrann med att prioritera det ena eller andra. I det här fallet prioriterade jag bloggen sist. Anledningen till att jag ändå skriver här nu är att jag egentligen behöver prata med någon men det finns ingen att göra detta med. Jag har förmodligen flera underbara vänner på SSO som skulle lyssna men jag trivs ganska bra med att skriva ner mina tankar och känslor. I allmänhet älskar jag att utrycka mig i ord.
 
Hur som helst, i samband med att jag hälsade på Alice började jag även spela SSO igen. Faktiskt inte innan men det är inte viktigt i sammanhanget. I och med detta startar jag igång Wicked Wolves igen, denna gång helt utan mål, frånsett att omringa mig med vänner som jag bryr mig om. Självklart är alla välkomna som vanligt, så länge de bidrar till den positiva stämningen och inte tvärt om. WW kan vara det bästa beslut jag tagit under min tid på SSO så jag är väldigt glad att jag inte upplöste klubben. ♥
 
Och förresten, jag skulle tekniskt sett kunna tänka mig blogga igen. Fast i så fall endast mina vrickade åsiktsinlägg. Jag tror att tiden för outfitbilder och info om nya hästar är ute när det gäller min blogg.

Jadu

Varfö är jag ens här? Jag skrev mit sista inlägg här för tre månader sedan och slutade sen helt utan förvarning. Jag spelade fortfarande väldigt mycket Starstable, fram till nyår kanske. Sen gav jag upp. Jag hänger dock fortfarande med i SSO's community av någon anledning. Läser bloggar, kollar in uppdateringar. Wicked Wolves har lagts på hyllan men inte upplösts vilket jag är äldigt glad för såhär i efterhand. Det har gått drygt en månad sedan jag slutade och jag har inte kännt något behov av att komma tillbaka, tyvärr. Skriver väldigt mycket nu för tiden, och läser. Under mellandagarna blev jag sjuk och läste därför ut Divergent på mindre än 48 timmar. (Fantastisk) och nu håller jag på att läsa den sista, Allegiant på engelska. Håller mest till på Rpgarea.com där jag rollspelar, och för er som inte vet vad det är har jag inte orken att berätta det just nu.
 
Vänta varför var jag här? Just det. Jag kommer inte tillbaka hit, till bloggen alltså, starstable vet jag inte. Jag var och träffade någon sjukgymnastspecialistgrej igår och fick reda på att jag har inflamation i bland annat två ryggkotor, akillessenan, något ledband och någon grej under foten. Detta på grund av mina fötter. Problemen har lett till ofantliga smärtor i mitt högerknä vilket gör mig på ganska dåligt humör. För att få bort detta och göra det möjligt för mig att träna normalt igen måste jag gå upp minst 4 kg i muskelmassa, sluta äta socker (och som sockerberoende är det ganska svårt) och istället äta endast protein och fett. Jag ska dessutom göra en massa komplicerade övningar typ tio gånger om dagen. Så jag är sur och vresig, men jag ska åka och besöka Alice Silverberg i helgen vilket jag ser fram emot.
 
Jag gjorde ett val och prioriterade bloggen sist, typ. Hejdå.