Veckans videoblogg

Blev i och för sig 15 min försenad men här är den i alla fall:
 

Ponnychampionat

Det har snackats ganska mycket om Championat och att man inte kan tävla med sinna ponnier för att de är långsammare. Det är sant, är man ute efter att vinna i championatet är ponny inte det bästa alternativet. Det har snackats lite om att det ska komma ett campionat speciellt för ponnier eller i alla fall önskemål på det.
 
Visst det är jättekul med ponnychampionat, för dom som har en ponny vill säga. Nej jag hoppas inte att det kommer championat speciellt för ponnier, men det finns en mycket enklare lösning på problemet. Ponnygrupper! Istället för att dom får ett eget championat kan dom ju bara få en egen grupp i de som redan finns. Det kan vara Ponny grupp 1 osv.. beroende på hur många som deltar. Självklart får dom samma pris som de som rider på stora hästar. Det blir som olika klasser liksom.
 
Det blev ju enorm uppståndelse över att det kom ett lopp för ponnier, tänk hur det skulle bli om det kom ett helt championat. "Nej tyvärr, du kan inte tävla i detta championat, du MÅSTE ha en ponny för att kunna tävla" Oj vad det kommer klia i ögonen på de som inte har en. Tre rosetter som dom aldrig kommer kunna vinna. Nej kör på ponnygrupper istället. Om man vill göra det lite exta speciellt kan man sätta en annan färg på rosettens band eller en annan nyans. Så att rosetter från ponnygrupperna är en nyans ljusare. Det skulle liksom representera att dom är "mindre" 
 
Mycket flumm där nu men nu förstår kanske vad jag menar. ^^

Ordnar inför öppningen av södra Jorvik

Något som jag bestämde ganska tidigt i mitt spelande var att så fort södra Jorvik öppnar ska jag packa alla mina saker och flytta ner till Jorvik stallet och öppna en ranch där. Detta bestämde jag till viss del ihop med min fru Daisy Goldnight och min dotter Astrid Highforest. Nu har även två av mina bästa vänner, Alice Silverberg och Adrienna Darkbell (Som numera är gifta) anslutit sig. Därför är jag i full gång med att planera för en hemsida, stamtavlor och annat roligt. Jag har börjat med att skriva ner stamtavlor för mina egna hästar och har än så länge kommit till andra generationen.
Detta är då en grovskiss på hur det ser ut. Är lite osäker på Summersouls förfäder. Är inte helt hundra på om dom ska vara "kända" utan att man inte vet vilka hennes föräldrar är, men detta får stå sålänge. Jag ska åtminstone göra en genration till och har tänkt knåpa ihop en snyggare stamtava som bas för alla de andra ikväll. Jag är i alla fall jättetaggad på detta och hoppas att det blir bra! :D
 

Välkommen hem!

Välkomna Fireflyer, mer känd som Filur eller Flugan till Westbridge-flocken.
 
 
 

Äntligen fick jag användning av mitt fan girl-skrik

Jag kan inte sätta mågra ord på hur jag känner just nu, hela mitt huvud snurrar runt just nu och lyckan jag känner är överväldigande. Men så fort jag såg bilderna (På Lily's blogg först) bubblade glädjen upp ur mig och jag var bara tvungen att skrika, hoppa och gråta på en och samma gång. Ja, det var nog det närmaste jag kommit att "fan girla"
 
 
De två översta bilderna antar jag är från Södra Jorviks bygd och det är.. perfekt. Nej ärligt talat vill jag gråta när jag ser bilderna. Jag ser det framför mig, en gammal frank stad där det gänger tvätt mellan husen är helt ojämt bygda och det finns balkonger överallt. Ringarne i norte dame liksom. Den tredje bilden är från den mysigaste skogen jag någonsin skådat. Man bara känner mystiken i den bilden. Den har verkligen den här skumma, luddiga känslan som jag återupplever typ hundra filmer i. (Och är gör posteffekterna allt) Och sen sista bilden.. Det där fältet. ♥ Man ser verkligen hur otroligt mycket bättre de blivit på att skapa. Jag var orolig för att Södra Jorvik skulle bli ett glesbebyggd, tråkig och osamanhängande område, men allt tyder på att det var fel av mig.
 
Jag Ballice, Ari och resten av familjen ska flytta dit på stört när det öppnar. c8

Det är bekräftat, stallhjälpen!

Jag måste medge att det är en riktigt cool funktion. Om "hjälpredan" dessutom rör sig som på bilderna är det ju superhäftigt! Jag kommer utan tvekan använda mig av denna funktionen när jag är bortrest visst är det billigare att tvinga sina vänner att ta hand om ens hästar men om det vore så att dom glömde (för vi är bara människor och människor kan göra misstag) ett par dagar är det kört.
 
Stallhjälpen!
 
Och när det kommer till kläderna är det bara till att hålla tummarna att de är snygga. Det var enligt mig alldeles för läng sedan som vi fick en ny uppsättning kläder så jag är än så länge väldigt posetiv till uppdateringen. Dock tycker jag det är tråkigt att det inte var några tröjor eller byxor, för det är ju endå det man behöver mest av för att kunna variera sina outfits.
 
Och sist men inte mist får vi hoppas att alla de buggar som uppstod förra vecka har ändrats. Jag står inte ut med att det är ljust vid midnatt så det hoppas jag att det blir ändrig på.
 
Och det första jag gör när serven öppnar är att jag levlar klart Perrí och sedan köper mig en ponny. Ha en bra onsdag!

Framtida hästar

Idag har Supernova förhoppnings kommit upp till level 15 vilket betyder att det är dags att köpa en ny. Jag har ju haft ganska lång tid på mig att fundera på vilken som blir nästa att flytta in, ja med tanke på hur fruktansvärt lång tid det tagit för mig att levla Soya. Dessutom är onsdag en bra dag. Nu kom det ju i och för sig nya hästar förra veckan så det lär ju inte koma igen den här, men man vet ju aldrig vad uppdateringen kan erbjuda. 
 
Men då är ju frågan vilken häst jag ska köpa. Flera av de hästarna jag tyckte var fina från början har jag börjat tröttna på. Painthästarna är ett exempel, de fyra första ponnysarna är ett annat. Det finns ju även den varianten där jag inte tyckte om en häst alls från början men sedan börjat tycka de är allt finare. Som exempel där kan vi ta den prickiga apaloosan, den grå oldenburgaren och de två nya ponnysarna (i alla fall fuxen) som jag inte gillade alls. Men jag måste hitta en som jag verkligen inte trättnar på. De här tre är alla kandidater.
 
Brun morab, Gyllenebladstallet

Jag har tyckt om denna ändå sedan jag såg den för första gången. Men eftersom jag har min Summersoul tyckter jag att det var fel att gå både en morgan och en morab, de krockade liksom. Men efter att ha läst på lite om moraber har jag helt ändrat åsikt. Ända sedan hästfuktionen blev bekräftad på riktigt har jag bestämt att jag skulle köpa en häst att tävla fälttävlan på. Nu har jag inte det. En morab är perfekt med dess mångsidighet.
 
Dessutom tycker jag att denna morabens bruna färg är lätt den snyggaste, och ihop med den mörka lockiga manen är den underbar. Dessutom är priset ganska bra. Den kostar 590 sc vilket är billigt om man jämför med de nyare hästarna.
LÄNK TILL BILD
 
Cremello Akhal-teker, Vingården
 
Yttligare en häst som jag förälskade mig i vid första ögonkastet. Detta är nog den häst som "hållt" mest genom tiderna. Jag tyckte den var urläcker från början och det gör jag fortfarande, Jag bara älskar blå ögon på hästar vilket var enda anledningen till att jag gillade den svart-vita painten (med färre fläckar) Men denna cremellon är så mycket snyggare och med längre man är den helt underbar.
 
Den skulle då vara istället för moraben (Jag ska bara ha en av dom, till en början i alla fall) till fälttävlan. Den är ju lite slankare än de hästar jag har och vore därför av det rätta virket. Den här är lite dyrare än moraben, om jag inte minns fel kostar den 990 sc vilket drar ner betyget något.
LÄNK TILL BILD
 
Fux ponny, Fort Pinta 

Ja, jag minns vad jag skrev i onsdags. De ny ponnierna är fruktansvärda, acceptabla, inget för mig osv, osv.. Men jag tänkte att jag kunde logga in och titta på dem, så det gjorde jag. Jag tycker att den "mörkbruna" hästen är unik men helt omatchbar och jag kan verkligen inte se mig själv på dess rygg. Med det är en helt annan story med fuxen. Jag älskar den! och varenda gång jag ser der måste jag nästan stalka personen som rider på den..
 
Det är förmodligen den enda ponnyn jag kan tänka mig köpa, och det är därför jag ska göra den. Jag måste dessutom ha en ponny för att kunna göra de nya ponnylopp uppdragen. Fast jag känner mig ändå inte "tvingad" att köpa en ponny, vilket är bra. För jag funkar på det viset att om jag känner mig tvingad till något gör jag motsatsen, som en protest liksom.
 
Men ponnyn är billigast i denna skara och hur som helst lär jag välja denna ändå, för uppdragens skull. Den kostar 550 vilket inte svider så mycket i plånboken. Dock är jag inte säker på att jag besvärar mig att levla upp den direkt. För mig kommer det ändå mest vara en liten gosig nalle att rida barbacka på.
LÄNK TILL BILD
 
Bilder på hästarna kommer kanske 
 

Vart tog den vägen?

Några av er undrar nog vart den där nedrans vodeologgen tog vägen. Jag kan stolt meddela att jag inte tröttnat på att göra dem riktigt än. Nej, det är så att i fredags hade vi tjejer i klassen en klassisk "tjejkväll" och det var inte riktigt något för mig, och igår var det någon form utav kalas för farmor och farfar. Sen så sov vi över på hotell tills idag (Jag fick eget rum och sov på tvären i en dubbelsäng)
 
Lite tidigare idag satte jag mig faktiskt ner och filmade ett rejält gäng med videos och började klistra ihop loggen. Ja tills det att Movie Maker bestämde sig för att "inte svara" och ärligt talat, då fick det vara nog. Jag skrivar kanske ett inlägg imorgon med Vloggens huvudämnen men jag sketer i att göra någon för denna veckan. Ni får helt enkelt vänta tills på lördag.
 
Arkivbild för att bildlösa inlägg är så tråkigt

Morgonrunda

Har varit inne och spelat en runda nu på morgonen och kan meddela att jag loggade inte ut frivilligt. Jag ställde klockan på 05:50 snostade till lite efter sex och steg seda upp och loggade in. Det enda jag brukar göra på morgonen om jag loggar in är att jag byter outfit, kör de närsmaste loppen från mitt hemstall (Galoppbanan, vingårdsbanorna och Marleys) och så skriver jag möjligtvis lite i global-chatten. Sedan en snabb dusch och efter det skulle jag redigera lite bilder (Och det var då jag blev bortkopplad från serven) Jag vet inte om det bara var otur eller om det fortfarande är problem men hur som helst får vi hoppas att det löser sig.
 
 

Ponnytävling

Onsdagsuppdateringen är här. Denna gången publicerades den väldigt tidigt, redan innan jag blev utslängd från spelserven kunde jag se att det skulle komma nya ponnier och ponnytävlingar. Därför red jag iväg och parkerade mig på pråmen i Fort Ponta så att jag kan spana in dem direkt när jag loggar in. Det komiska var att jag bara några minuter innanh inlägget publicerades höll på att skiva ett inlägg (Som skulle bli tidsinställt) Om ponny championat och varför jag inte ville att det skulle komma. Jag publicerar det nog ikväll trots att det inte är så aktuellt längre. Jag har ju dock ingen aning om vad för sorts tävling det är. Jag själv tror att det är något championat liknande men är inte säker.
 
 
Jag tänkte i samma inlägg skriva att jag fortfarande funderar på om jag ska köpa en ponny. När de kom var det för mig en självklarhet, men är inte så säker längr. Det är en månad sedan ponnierna kom och deras populäritet har redan börjat sjunka. Den bruna tyckte jag inte om när bilden först släpptes men började gilla den när den kom. Fast nu har den sjunkt lite igen i mina ögon. Jag älskade den svarta när jag såg bilden av den men i spelet.. Va är det för vitt ludd på benen egentligen? Och den vita och den isabellfärgade känns det som att alla har.
 
 
Vid första anblicken av de nya tyckte jag att dom var skitful, utan överdrift, men efter att ha tittat lite mer på dom kan dom bedömas som.. acceptabla. Men dom påminner mig mycket om islandshästar i färgerna. Ljus man och mörk päls är ju typiskt för islandshästar och faktiskt ganska gulligt. Den påminner mig lite om en häst på Kyrkekvarn (För er som inte vet - googla) och den brunare ser lite "fluffig" ut med de mörkare och ljusare partierna. Ärligt talat, SSO var islandshästar eran inspiration i dessa häsar? I så fall grymt bra jobb! Om inte, urk.
 
Jag ska köpa en ponny, göra uppdragen och sen ska jag betygsätta uppdateringen.

En mardröm?

Rubriken kanske låter lite skrämmande men det är inte riktigt så illa. Men jag har tänkt en del på Södra Jorik. Hur kommer det se ut när vi får tillgång till denna vackra del? Tänk er att SSO teamet känner en så stor press från medlemmarna som tjatar och tjatar på att de ska öppa området att dom bestämmer sig för att bara öppna en liten del.. 
 
 
För om man tittar efter. När hela södra Jorvik har öppnat kommer spelytan nästan att ha ökat med 100 % (Den blir dubbelt så stor alltså) I alla fall om den "stora" ön man ser längst ner också öppnar, den som man ser om man blickar bort från Fort Pinta.
 
Tänk er att den dagen vi "kommer in" i södra Jorvik kommer vi bara ha möjligheten att rida ett par hundra meter, Vi säger att vi kan rida till Nya och gamla Hillcrest men att vi därefter kommer mötas av bergskedjor, en grind eller ett fullt staket och sedan upplysas om att vi i framtida uppdateringar kommer få tillgång till större ytor.
 
Tänk efter, jag påstår inte att det är såhär, men inners inne känner jag att det är möjligt. Man hade jobbat på spelet i år innan det öppnades i oktober 2011. Jag tror att ytters få av oss förstår hur lång tid det tar att skapa ett spel, jag gör det inte. Dessutom har World of Horsecraft inte så många anställda (Rätta mig om jag har fel) vilket gör att det tar ännu längre tid.
 
Jag förstår varför dom väljer att göra det men jag hoppas verkligen att den dagen Södra Jorvik öppnar är det allt vi får tillgång till. Nya marker att utforsta och massa nya uppdrag att göra!

Videologg nummer två!


Sol och Glasögon

 
Jag blev faktiskt väldigt posetivt överaskad av glasögonen. Tycker dom lyckats bra med utseendet då det inte alls ser så tillgjort ut. Dock är kvaliteten sådär.. men det kan vara lite svårt att få så små detaljer att bli super perfekta. Jag tyckte att utbudet var lite dåligt, men det verkar ju onekligen som att dom kommer utöka sortimentet. Jag hade gärna set några lite mer "trendiga" glasögon. De med lite kraftiga svarta bågarna till exempel.
 
Jag kände att jag ville ha ett par riktigt nördiga, runda glasögon. (Hade helst dock haft dom i svart, men tror att det kommer senare typ dubelt gånger så dyra som dessa) Annars klarar jag mig bra med de jag fick som LT och det svarta "Pilotglasögonen"
 
Denna uppdateringen får en tumme upp. Fast jag uppskattar alltid när det kommer helt nya saker. Det vill säga nya funktioner och nya sortes klädesplagg eller utrustning.

Större delen av dagen

Har jag spenderat med vänner både från Wicked Wolves och utanför. När jag vaknade loggade jag direkt in på SSO och fick ganska snart en förfrågan om jag ville dra iväg till cirkusen. Jag är sällan där men nu när det inte är så mycket folk tycker jag att det är riktigt mysigt! Jag har inte dragit igång med aktiviteter än men jag hoppas att vi är tillräckligt många för att ha några i veckan.
 
 
Efter det drog jag iväg och levlade Supernova ihop med Anna Friendforce och Maggie Sunbear (Som anslöt sig lite senare) Efter bara några tävlingar blev Supernova lvl 10 och efter att ha gjort resten av tävlingarna (Inte riktigt sant, har Vingården och Marley's kvar) har jag kommit nästan halvägs till lvl 11. Dock måste jag börja spara till Supernovas hästskor så hon kan få dom tills det att hon blir lvl 15.
 
Efter att jag levlat bestämde jag med Ari och Astrid från klubben att vi skulle dra iväg och köra lite kurra gömma (Som det var väldigt länge sedan jag körde) Så sammanfattningsvis har jag suttit vid datorn större delen av dagen (Helgen) men det var å andra sidan ganska länge sedan jag på riktigt umgicks med folk på SSO så det kändes skönt att ta igen lite.
 
 

Då var det klart!

 ~ Väldigt fint skratt i början ~
 
 
Okej något hände med den nedrans filmen så att det är svart runt hela bilden. Men det är endast så på bloggen så om ni tar fullskärm se det bättre ut. Så ta och skryva upp volymen (För den är ganska låg) och roa er åt mina bristande kunskaper inom videoredigering.
 
Så vad tycker ni, är detta något nis kulle kunna tänka er se mer av på andra bloggar? Eller är jag kanske helt ute och cyklar? Om ni tror att jag gör det här för att jag älskar min röst så är det inte så. Jag hatar min röst och min dialekt av hela mitt hjärta på heder och samvete. Dock kan jag inte ändra på den men tro mig när jag säger att den låter bättre i mitt huvud! Sen har jag bara en sak att säga:
Jag är lat.