Bloggtävling

 
Jag tävlar på Moorlandjorvik.blogg.se

Vad hände?

Vad hände med mig, vad hände med Maggie Westbridge? Man kan nog säga att jag dog för varje gång jag tar mig samman och loggar in känner jag mig som en vålnad som inte går att ses av någon. Jag trodde inte att det skulle bli såhär illa. Trots att jag vet att det inte går försöker jag hålla mig aktiv på fyra hemsidor samtidigt. Det slutar med att jag inte kan prestera på någon av dem. Mitt liv är en enda röra. Till en början trodde jag att uppdateringen kunde hålla mig kvar. Det funkade inte så bra. Förra veckan var jag kanske inte en timme på onsdagskvällen men inte en minut efter det. Mitt liv är en enda röra just nu. Jag har varken orkat eller velat träna på två veckor och dagarna bedrivs genom att se på meningslösa filmer från morgon till kväll.
 
Det komiska i det hela är att jag vet mycket väl att jag vill hålla till på Star Stable. Men varför är det då så svårt? Som jag sa innan känner jag mig som ett spöke som glider omkring. Helt utan mening rider jag från plats till plats och funderar på om jag ska skriva något i vän-chat eller i globala eller bara gå fram till någon och vara mitt riktiga spontana jag. Man det gör jag inte.
 
Jag vet inte riktigt varför jag skriver detta men jag behövde skriva av mig. Just nu funderar jag på om jag faktiskt ska publicera detta eller inte...

Hihi, så busigt det kan bli!

 
Ibland är det faktiskt kul med stjärnor men jag gillar inte att leta efter dom som en galning första dagen. Red omkring lite i området kring Paulins bana (Jag älskar verkligen naturen där, man glömmer ju lätt bort att man kan rida där av annan anledning än tävlingen) och skulle granska södra Jorviks vackra skogar, när jag tittar ner och ser en stjärna. Snabbaste vägen ner såklart! x)

Uppdatering

Oj, oj, oj. Vad ska jag börja. Uppdateringen var ju mycket mer än vad nyheterna fick oss att tro. Uppdrag och utrustning var det som stod. Men det första jag ser när jag loggar in och anländer till Steves är en hage (eller vad man nu ska kalla det) När jag sedan la märke till höbalen och efter att jag kollat in några bloggar och sett att man nu kan fylla på vattnet gick det upp för mig. Spelskaparna lyssnar verkligen på oss! De läser våra bloggar (En del i alla fall) De tar till sig av våra åsikter och idéer. Det är verkligen otroligt hur mycket vi kan påverka!
 
Detta är allt nytt som jag ännu lagt märke till i spelet:
 • Uppdragen med Ydris, jag ska inte hålla på och avslöja nu men jag är riktigt taggad på hur morgondagens del ser ut. Jag har i alla fall mina misstankar!
 • Ny utrustning i ML (Westernsadlar, olika nyanser i brunt och en filt) Dock hittade jag inte det nya i varken FP eller GÅD)
 • Hagen vid Steves gård. Jag misstänker och hoppas att dom bestämt sig för att lyssna till våra böner om en funktion som tillåter oss att släppa ut våra hästar i en hage.
 • 10-pack med hö, en höbal alltså. Dock är det ingen mängd-rabatt utan det kostar 50 x 10 js alltså 500 js eller 20 sc.
 • Man kan nu fylla på vatten i stallet vid kranen. Super! Dessutom kan man fylla på hinken om den inte är tom.
 • Billys blomsterträdgård som fick byta namn till Vingårdens trädgård har anlänt vilket gör mig så himla glad! Tycker den är fin men saknar ärligt talat blommorna. Dock ser hela anläggningen lite vildvuxen ut så misstänker att vi får ett uppdrag som handlar om att fixa i trädgården, hoppas i alla fall!
 • Nya stjärnor finns att hitta. Nu på Everwindfälten och Gyllene fälten. Totalt nio stycken att hitta.
 • Det finns även ett hus och en affär (som ännu inte är öppen) vid vingårdens trädgård så jag antar att det kommer bli ett litet samhälle för sig.
 • Det står nu veterinärer vid championaten som erbjuder superkur. Kan väl vara en kul grej. Det finns ju alltid veterinärer och läkare med vid större tävlingar men jag kommer inte använda mig av denna funktionen.
 • Den ljusa Akhal- tekern har blivit lite billigare. Nu kostar den 990 istället för 1290, tack så mycket från oss lite fattigare!
 • Kommer ni ihåg "HorseBody_22_Name"? Det var något kludd som kom ihop med hästskorna och det gick att köpa gratis. Den har nu fått en ny ikon. Det bestämde sig helt plötsligt för att bli gul och svartrutig.
 • Den bruna Akhal- tekern har rymt från sin spilta och hoppat ut från stallet.

Hur du vinner Valedales Championat