Discomyggan

 
Haha jag trovs verkligen på discot, det är ett perfekt ställe att umgås på samtidigt som man får dela med sig av sina bästa moves! Vilket i mitt fall inte blir mycket xD
 

Nightdream är stark!

Klart jag visste att Nightdream var av det grövre virket... Men inte visste jag att han var så stark!
 

Det har snöat!

Dagens sista lektion var idrott och när jag kom ut frår idrottshallen såg jag att det hade snöat! Det var vitt puder överallt. Å vad glad jag blir! Jag älskar snö! ♥
 
 
Dessutom var det ett dumt hål mitt i Silverglade byn, undrar vad det är till...

Ny deluxutrustning!

Wihi..! Jag är överlycklig! Ni har säkert redan kollat på den nya uppdateringen och vet att det har kommit nya uppdrag, jul uppdrag! Alla älskar uppdrag! x') Det är klart att jag är glad över uppdragen men framför allt över den nya delux-utrustningen till mitt favorit delux-set.
 
 
Jag kan knappt bärga mig innan jag får pryda Nightdream med denna stiliga utrustningen! :'D
 
 

Dags för skolan

Idag börjar inte skolan förens kl 12:00 (älskar min skola) Därför har jag redan varit ute och ridit med Nightdream. Har dessutom hjälpt Claire med att ge hästarna i stallet mat och vatten. 
 
 
Nu är det dock dags för att rida iväg till Silvergalde byn. Jag ska även ta en snabb lunch där.

Inställt championat..

Tyvärr så blev 20:00-championatet inställt idag.. Jag har varit supertaggad hela eftermiddagen. Jag var inte den enda som blev besviken. Flera SWO:are hade precis som jag ställt in sig på tävling! >.<
 
 
Vi får helt enkelt hoppas på mer tur imorgon.  
Och imorgon hinner jag kanske vara med på båda loppen! :D

Dressyr ♥

Jag körde lite dressyr idag efter skolan. Var på Moorlands cavaletti-bana. Det gick faktiskt riktigt bra, Nightdream har fin hållning och rör sig väldigt härligt! ^^
 
 
Nu ska jag iväg och äta på Café Pinta, vi slutade innan luch idag så har inte ätit något!
Jag är vrålhungrig! >.<

Dagens outfit

Det var seriöst år sedan jag hade denna jackan! xD
Jag kommer mycket väl ihåg hur mycket jag älskade den!
 

Nya spring-kläder

Nu när jag börjat springa lite mer så kände jag att det var dags för lite nya träningskläder! Så jag begav mig till Silverglade byn for att se vad dom hade att erbjuda. Jag har länge tittat på "slottsvästen" och tyckt att den var snygg så det fick bli den ihop med ett par matchande tights och ett par svarta gympaskor.

 
Sedan var jag ju bara tvungen till att inviga mina nya kläder så jag tog ett varv på Steves tävlingsbana.
 

Tränat hoppning

Just nu är jag med Daisy och Emilia, vi var och tränade lite på Marleys gård. Det gick
faktiskt ganska bra även och Nightdream missad hindet några gånger.
 
 
Just nu skojar vi runt i VD, Dark Core-vakten verkar inte vilja släppa in mig... :'o
 

Morgon fiske!

Jag sov på vandrarhemmet vid gylleneblad stallet idag. Efter att ha ätit frukost gick jag bort till Mr K. Trout och frågade om han behövde hjälp med något. Jag fiskar väldigt sällan och om sanningen ska fram är jag usel på det! Men i alla fall så behövde han hjälp med att dra upp några rödspättor så det var bara att kila iväg och börja. Min vän Olivia hjälpte mig att hitta rätt!
 
 
Det tog en halv evighet innan jag var klar men efter en stund gick det! *stolt*

Nya benlindor!

 
Jag hittade ett par benlindor som jag inte sett tidigare. Dom fanns i dekorationsshoppen som står på Kobbens (Västkobbens fiskeby) torg. Dom ser exakt ut som dom i Silverglade byn bara att dom hade blå stjärnor. Jag gillar faktiskt dessa benlindor, dom är nog ganska lätta att matcha. Dessutom är priset superbra! De roda kostar 40 sc men de gröna kostar bra 20! Bara det gör att det kliar i fingrarna!

Kvällstur!

Nu under kvällen har jag hängt med Julia Nightfall (♥) Vi red till gyllene åsarnas dal och sedan till Kobben (västkobbens fiskeby) Gyllene åsarnas dal år så... vackert  sent på kvällen, särskilt skuggåsarnas dal! (♥)
 
 
Det blev en mysig kväll som slutade på Caféet i Kobben!

I keep dancing on my own!

 
En stolt och ensam Maggie dansar i ett hörn...

Löparträning

Har precis varit ute och joggat lite i Hollow Woods. Jag började med att springa lite på vägen fram och tillbaka.Det kändes tungt i början men det gick bättre efter ett tag.
 
 
Efter en stund sprang jag bort till Sophie och frågade om hon kunde ta tid på mig när jag sprang Hollow Woods tävlingen. Hon gav mig lite råd på hur jag skulle göra, hon hade tydligen varit ganska duktig på långdistanslöpning tidigare.
 
 
Jag kom i mål på en ganska bra tid så jag är stolt. Nu är det duschen som gäller! ;D

Bergsklättring med Daisy ♥

Tidigare idag var jag med Daisy Goldnight (♥) Vi klättare dupp för FG berget tillsammans. Det tog lite tid att komma upp men jagb tycker det ät värt det. Utsikten uppifrån är allltid lika fin!
 
 
Här ser ni även dagens klädsel. Köpte "seger grimman" igår så kände att jag behövde använda det  och den tillhörande sadeln. ;D
 

Presentation

Maggie Westbridge:

Mitt namn är då Maggie Westbridge. Jag är 14 år och kom till jorvik strax innan nyår (2011 till 2012) Jag skulle vara två veckor på Moorlands omtalde ridläger. Jag kunde knappt rida alls då och det var en riktig chock när jag fick  stora Nightdream som ridlägerhäst. Men jag är så glad för det nu! Efter att ridlägret var slut var det tänkt att jag skulle åka hem, men jag hade fått så många ny vänner och mitt gamla liv var inte så mycket att komma tillbaks till. Jag började på Silverglade byns grund skola och gick ut 7:an där. Nu för tiden rider jag runt häör på Jorvik och hjälper folk med alla möjliga sysslor. Desutom tränar jag väligt mycket, dressyr och terrängritt är favoriterna men Nightdream har även visat stor färdighet inom western. Förutom det så är jag mycket med mina vänner och så älskar jag kläder och shopping!
 
Jag avskyr all form utav mobbning! Jag förstår inte varför det finns folk som behandlar andra illa! Dessutom tycker jag inte om när folk tror att dom är bättre än andra. Det är klart att det finns folk som placerar sig lite bättre på topplistorna men det betyder inte att ban är mer värd än någon annan
 
 
Nightdream:
 
Det är jag som är Nighdream men när jag och Maggie är ensamma brukar hon kalla mig för Nalli *skratt-gnäggar*
Egentligen ägs jag av Tomas Moorland men Maggie känns fantiskt som min riktiga ägare! Jag är ett franskt halvblod på 8 år. Jag är 156 cm till manken och första gången Maggie såg mig såg det ut som hon tittade på ett hus eller nåt' *fnissar* Jag är en ganska så lugn häst men säger aldrig nej till en galopp och väl ute på tävlingsbanan gör jag riktigt bra ifrån mig. Jag älskar terrängritt och att galoppera i skogen. men på senaste tid har Maggie tvingat på mig någon tråkig "western" hon säger att det gör mig rörligare, humpf!  Jag är inte så bra på banhoppning, jag fixar inte dom skarpa svängarna! Men Maggie slutar aldrig att försöka, det är tydligen hennes dröm att tävla i fältävlan. Jag gör mitt bästa för hennes skull!
 

Hej!

Hej där! Dethär är en blogg om, ja vad ska man säga? Star Stable Online. Star Stable Online eller SSO är ett faktastiskt online spel där hästar står i fokus. Jag vet att det finns flera hundra SSO bloggar redan så det blir en riktig utmaning att göra min unik, men bara så att ni vet så älskar jag utmaningar!

Det finns en annan sak jag bara måste säga: Nästan inget av det som skrivs här är på "riktigt" För att ge denna bloggen lite extra känsla kommer jag att skriva som om allt faktiskt var det, som om det faktiskt hände. Tyckte bara att det var viktigt att få det sagt.
 
För att komma till Starstables hemsida han du trycka på bilden nedanför:
http://www.starstable.com/gfx/base/logo.png