Ponnychampionat

Det har snackats ganska mycket om Championat och att man inte kan tävla med sinna ponnier för att de är långsammare. Det är sant, är man ute efter att vinna i championatet är ponny inte det bästa alternativet. Det har snackats lite om att det ska komma ett campionat speciellt för ponnier eller i alla fall önskemål på det.
 
Visst det är jättekul med ponnychampionat, för dom som har en ponny vill säga. Nej jag hoppas inte att det kommer championat speciellt för ponnier, men det finns en mycket enklare lösning på problemet. Ponnygrupper! Istället för att dom får ett eget championat kan dom ju bara få en egen grupp i de som redan finns. Det kan vara Ponny grupp 1 osv.. beroende på hur många som deltar. Självklart får dom samma pris som de som rider på stora hästar. Det blir som olika klasser liksom.
 
Det blev ju enorm uppståndelse över att det kom ett lopp för ponnier, tänk hur det skulle bli om det kom ett helt championat. "Nej tyvärr, du kan inte tävla i detta championat, du MÅSTE ha en ponny för att kunna tävla" Oj vad det kommer klia i ögonen på de som inte har en. Tre rosetter som dom aldrig kommer kunna vinna. Nej kör på ponnygrupper istället. Om man vill göra det lite exta speciellt kan man sätta en annan färg på rosettens band eller en annan nyans. Så att rosetter från ponnygrupperna är en nyans ljusare. Det skulle liksom representera att dom är "mindre" 
 
Mycket flumm där nu men nu förstår kanske vad jag menar. ^^Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg eller hemsida::

Kommentera här::

Trackback